Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Friday the 13th: The Game için Şiddet İçerikli Bir Video Paylaşıldı

   13. Cuma korku filminin oyunu olarak karşımıza çıkacak Friday the 13th: The Game için oyunun yayıncılığını yapan Gun Media tarafından yeni bir video paylaşıldı. PAX West 2016 paneli esnasında paylaşılan ve oyundaki karakterlerin öldürülüşünü izlediğimiz bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Friday the 13th: The Game, Ekim 2016'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. TPS olarak karşımız çıkacak oyun co-op ve rekabetçi multiplayer odaklı olarak geliştirilmiş bulunuyor. 8 kişinin dahil olabileceği oyunda bir kişi Jason Voorhees karakterini yönetiyor. Diğerleri ise o gece Jason karşısında hayatta kalmaya çalışıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
friday the 13th 13. cuma aksiyon korku multiplayer co-op rekabetçi multipltform
The Walking Dead'in 3. Sezonu Kasım Ayında Geliyor FIFA 17'de 23 Brezilya Kulübü Yer Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.9.2016 17:47:21

0
Merdiven Altı oyun olmuş

LMakani20

5.9.2016 23:09:53

0
Insanlarin oyun zevkine karisamayiz bu tur oyunlari begenenler olabilir saygi duymak lazim. Benim tek istegim umarim insanlar cok ilgi gosterip şimartmazlar bu cöplügü. Cunku herhangi bir yonuyle degerlendirecegin bir yapim degil

_giray_

5.9.2016 23:05:28

0
Bu ne ya yorumlara bakınca site Ekşi Sözlük olmuş gibi

BSC Misafiri

5.9.2016 18:02:36

0
Ne zaman böyle bir şey oyun oldu

BSC Misafiri

5.9.2016 18:02:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Yuh anasını satayım uzun zamandır böyle psikopat oyun görmemiştik
Hatred varya troll kardeş
Eğer hatred oynadıysan bu oyunun yanında melek kalır

niomer1

5.9.2016 09:22:26

0
Müzik 10 numara

dinazorkulagi

5.9.2016 06:18:17

0
@wayward son Kardeş forumu kullanamıyorum bu şekilde yanıtlamak zorunda kalıyorum... Da aman fps olmasın ... 1980-90 ların espri anlayışıyla güzel bir dialog oyunu olabilir aslında :) ana karakter olarak Gizmo şart olmadan ;)

Wayward Son

5.9.2016 00:11:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: dinazorkulagi @wayward son Süper bir fikir :) gremlinleri kaç kişi bilir kaç kişi hatıtlar ki :) bebe oyunu der geçerler :) su dök çoğalt :) hatta o travesti olanı ve doktor olanı favotimdi süper eğlencelilerdi :))
Valla yeni teknolojiyle Gremlin rolünde olduğumuz bir oyunu hayal bile edemiyorum :)

dinazorkulagi

5.9.2016 00:00:09

0
@wayward son Süper bir fikir :) gremlinleri kaç kişi bilir kaç kişi hatıtlar ki :) bebe oyunu der geçerler :) su dök çoğalt :) hatta o travesti olanı ve doktor olanı favotimdi süper eğlencelilerdi :))

BSC Misafiri

4.9.2016 23:17:49

0
Bence olmamış tanıtım. En önemli sahne ya jason kafa keser son sahnede tam bekledim palayı dümdüz kafaya vurdu kafa koleksiyonu yapan bir katilden bahsediyoruz bide(!):D:D

mementopolis

4.9.2016 21:57:55

+1
Bu Tür oyunlarin siddeten baska reklam yapabilecegi birsey yok. Ve buna bile harika gözü ile tenesül edenler var. Gta da siddet var ( bu oyun kadar olmasada) ama betiraf edecek farkli ogeleride var araba yarisi rampalar , sporler , yarislar, vsvsvs.

BSC Misafiri

4.9.2016 20:44:37

0
Bu oyunda eksiklik ne anlayamadım ölen böyle can havli kacarsin veya darbeye el veya ayakla kurtulmaya çalışırdım ama bunda sanki barkod yemiş uyuşmuş gibi ölmeyi bekliyor beğenmedim

BSC Misafiri

4.9.2016 20:44:30

0
Yorumların bir kısmına katılıyorum vahşet konusunda.... Fakat arkadaşın biri çok güzel ifade etti bu bir oyun... Tıpkı bir korku filmi gibi düşünün istemezseniz izlemezsiniz... Ben oyunun daha önceki videolarında oynanışı görünce mobil oyununa benzettim. Sıratabanlı bir koşuşturma oyunu... Önce kurban kaçar aonra sen yakalarsın gibi görünüyordu. Bu tarz oyunlar biraz daha eski oyunculara hitab ediyor. Tabiki yeni nesilden vahşeti seven arkadaşlarda oynar. Mortal kombatla kıyaslara hayretle bakıyorum... Dövüş oyununda hadouken atılıyor sopayla vuruluyor dublex gibi vahşi hareketler yapılıyor ve adı üstünde dövüş oyunu vuracan kıracan... Çoğu insan psikolojik vahşeti bu tarz oyunlarda bastırabiliyor. Ama söz konusu tekrar bu oyuna gelecek olursak 13. Cuma bir marimar değil vrya fredeyy kruger bir cindrella değil bu kişilikler filmde nasılsa oyunda da öyle yansıtılır... Biraz abartılıyor orası da ayrı bişey... Yalnız bu vahşet yorumlarını yapanların muhtemelen büyük çoğunlığu "mezarına tüküreceğim, tepenin gözleri " gibi filmlerini de hayranlıkla izlemiştir... Çelişkili bence

BSC Misafiri

4.9.2016 18:51:30

+1
Rahatsız olmuyorsak sorun var normalleşmiş demektir bu normalleşecek bir şey de değil Oyun alt üstü tamam da sorun bunları oyunda gördükçe alışıp normal bir şeymiş gibi görmeye başlıyoruz gerçek de olan olayları bu kadar normaleş miyor ama emin olun daha bir soğuk kanlı bir şekilde bu tarz olaylara bakmamızı sağlıyor ilerledik ce normalleşmeye doğru gidiyor

tvdoynr

4.9.2016 18:23:12

0
Gerçekten vahşet dolu oyun hiç beğenmedim ben bile izlerken kötü oldum yukarda bazı arkadaşlarda saçmalamış önemli olan adamın nasıl ölüp o dozu ayarlamak

refuse2k3

4.9.2016 18:05:09

+2
Bu tip oyunları oynayanların değil ama oynamayanların yaptıkları vahşetleri çok gördük...

kataaay

4.9.2016 17:41:32

0
Arkadaşlar bu kadar tepki gösterecek bir şey yok ortada. Eğer oyunu vahşet ve katliam temalı buluyorsanız alıp oynamazsınız. Ne hakla oynayanlara ruh hastası diyorsunuz. Asıl ruh hastası olanlar kendi görüşünü dayatmaya çalışanlar. Oyunda bir katili oynuyorsunuz zaten siz ne bekliyorsunuz çiçekle katliam yapmayı falan mı ? Adamlar oyuna yaş sınırı koymuş zaten ayrıca yoğun şiddet uyarısı da oluyor bu tarz oyunlarda eğer zeka özürlü birisi değilseniz alıp oynamazsınız olur biter. Not: bende almayacağım oyunu ama bu tepkiler çok gereksiz.

BSC Misafiri

4.9.2016 17:22:38

+2
quote:

Orjinalden alıntı: alican88
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Ulen Splatoon çıkar, "bu ne ya rengarenk oyun" dersiniz. Mario için "çocuk oyunu" dersiniz. Zelda'ya "çizgi film gibi" dersiniz. GTA'da 300 km hız ile insan ezer, işkence yapar veya pompalı ile adam vurursunuz. MK'da kalp söker, kafa keser, adam yakarsınız. BF1'de süngü ile böğür deşer, çivili sopa ile kafa ezersiniz. Buna gelince "ne pis oyun". Genç sevgi kelebekleri rahatsız.
yazdiklariniza ek olarak ölümü bile sekillendiriyor arkadaslar..uncharted da silahla adam öldürünce,dark soulsta kilicla adam kesince sikinti yok jason gibi bir karakter baltayla adam öldürünce vahset..insanlari okadar ayristirdilarki artik olayin buyuklugu degil sekli daha onem arz ediyor..kapali kapilar arkasinda tecavuzse sikinti yok,halka acik alanda tecavuzse ooo buyuk sikinti.. :)
anlamak mı istemiyorsunuz, yoksa harbiden kafanız mı almıyor? Uncharted da adamı öldürmezsen o seni öldürecek, dark soulsta kiler insan bile değil ki sen onu öldürmezsen yine o seni öldürerecek. burada ne? ZEVK için insanları çeşitli şekilde öldürme üzerine yapılmış saçma sapan bir oyun. Karşındaki insan sana tehdit oluşturuyor mu? Hayır! eee amaç psikopat vahşi içgüdünüzü tatminse oynayın ama bunun gibi aşağılık yapımları savunmayın.

BSC Misafiri

4.9.2016 17:22:28

+1
gta a da tankla ezersiniz bıdı bıdı bıdı..., ezme güzel kardeşim, ezmeme seçeneğin yok mu? var.

Wayward Son

4.9.2016 14:04:48

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

mantığa bak mantığa, battlefield da savaşıyorsun, gta da istemezsen ezmek zorunda değilsin, mk ta karşındakide sana aynı şeyleri yapabilecek durumda, eşit seviyedesin yani. burada ne? zevk için türlü türlü adam öldürme şekilleri. bundan zevk alan ruh hastasıdır bu kadar açık. hatred ve bunun gibi amaçsızca zevk için adam öldürten oyunlar ruh hastalarına yöneliktir. iyi oyunlar sana.
GTA'da masum öldürmeden oyunu bitirmek neredeyse imkansız. Onu geçtim, mafya dahi öldürsen sen yargı değilsin. Adamın ölüp ölmeyeceğine dair kararı veremezsin. Bir sahnesinde işkence dahi ediyoruz. BF'de adamı tek vuruşta indirmek varken etrafına C4 döşeyip havaya uçuran ve bundan eğlenen bir sürü insan var. Ya onu geçtim, daha Jason kimdir nedir bilmeyen adamlar yorum yazmasın. Hani yaşınız küçük, 80'lerin kült korku filmlerine aşina değilsiniz de bari ortamı bulandırmayın. Keşke diyorum Gremlinler'in de bir oyunu çıksa da insan trollesek. Bazı insanlar cidden oyun oynamasın. Popüler kültüre aşina değilseniz hatta hiç oynamayın. "ımı bidilfiyild'dı sıvışıyırız" diye bir savunmayla düzelecek gibi değil yani sizin mantık. Postal'ından Hatred'ına envai çeşit oyun oynadım, daha kimseyi öldürmedim. Onu bırak, barışçı çözümlerden yana olan bir hayvanseverim ayrıca. Sen ruh hastasıysan her türlü şiddete baş vurursun, rahat ol.

Muhammed310

4.9.2016 13:17:29

+1
Bence dead by daylight'den daha başarılı bir oyun olmuş en azından birini öldürmek için asmaya gerek duymuyoruz oracıkta işini bitiriyoruz bu arada oyuna vahşet olmuş diyenler olmuş farkındaysanız jasondan bahsediyoruz yani bir katilden ne bekliyordunuz ki bırakında olsun o kadar

Dhalsim

4.9.2016 12:06:19

0
İçinizdeki psikopatı besletmez de bunun yalnızca bir oyun olduğunun farkında olursanız sakıncasız. Oynanabilir.

BSC Misafiri

4.9.2016 11:53:02

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri geri zekalı şerefsizler, böyle oyunmu olurmuş insanların bilinçaltının içine ediyonuz. tuuhhh size âdiler, adam akıllı bi oyun yapsaydınız şaşardım zaten...
Ulen Splatoon çıkar, "bu ne ya rengarenk oyun" dersiniz. Mario için "çocuk oyunu" dersiniz. Zelda'ya "çizgi film gibi" dersiniz. GTA'da 300 km hız ile insan ezer, işkence yapar veya pompalı ile adam vurursunuz. MK'da kalp söker, kafa keser, adam yakarsınız. BF1'de süngü ile böğür deşer, çivili sopa ile kafa ezersiniz. Buna gelince "ne pis oyun". Genç sevgi kelebekleri rahatsız.
mantığa bak mantığa, battlefield da savaşıyorsun, gta da istemezsen ezmek zorunda değilsin, mk ta karşındakide sana aynı şeyleri yapabilecek durumda, eşit seviyedesin yani. burada ne? zevk için türlü türlü adam öldürme şekilleri. bundan zevk alan ruh hastasıdır bu kadar açık. hatred ve bunun gibi amaçsızca zevk için adam öldürten oyunlar ruh hastalarına yöneliktir. iyi oyunlar sana.

BSC Misafiri

4.9.2016 11:52:47

+4
iğrenç , birde şu rezaleti savunanlar var. bu oyunu oynayıp zevk alan insan değildir.

alican88

4.9.2016 07:00:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Ulen Splatoon çıkar, "bu ne ya rengarenk oyun" dersiniz. Mario için "çocuk oyunu" dersiniz. Zelda'ya "çizgi film gibi" dersiniz. GTA'da 300 km hız ile insan ezer, işkence yapar veya pompalı ile adam vurursunuz. MK'da kalp söker, kafa keser, adam yakarsınız. BF1'de süngü ile böğür deşer, çivili sopa ile kafa ezersiniz. Buna gelince "ne pis oyun". Genç sevgi kelebekleri rahatsız.
yazdiklariniza ek olarak ölümü bile sekillendiriyor arkadaslar..uncharted da silahla adam öldürünce,dark soulsta kilicla adam kesince sikinti yok jason gibi bir karakter baltayla adam öldürünce vahset..insanlari okadar ayristirdilarki artik olayin buyuklugu degil sekli daha onem arz ediyor..kapali kapilar arkasinda tecavuzse sikinti yok,halka acik alanda tecavuzse ooo buyuk sikinti.. :)

BSC Misafiri

4.9.2016 02:38:27

0
Dead by daylightten sıkılmıştım tam da bu tarz bi oyun çok yi olacak. Bu arada şaka maka gerçekten deadbydaylight oynadığım zaman, kanlı işkenceli film izledigim zaman rüyalarima giriyor, kabus a yakın şeyler görüyorum, hatta bi seferinde bildiğin deadby daylit modlu versiyonunu gördüm :D
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri geri zekalı şerefsizler, böyle oyunmu olurmuş insanların bilinçaltının içine ediyonuz. tuuhhh size âdiler, adam akıllı bi oyun yapsaydınız şaşardım zaten...

2K

4.9.2016 02:02:17

+2
Böyle oyun olmasın, yasaklanmalı diye bir şey yok. Bu tarz film ve oyunlar zaten yaş sınırlaması ile çıkıyor ve eğer çocuğunuzun veya başka tanıdığınız küçük yaşta kişilerin oynamamasını istiyorsunuz siz takip edeceksiniz. Oyunu geliştiren milletin çocuğunu düşünmek zorunda değil, adam yaş sınırlaması koymuş sonra gidip bunu çocuklar oynuyor derseniz yapacak bir şey yok. Evet olan olaylar tabi ki normal değil, aşırı şiddet içeriyor ama böyle şeyler olmasın diyorsanız bu tarz psikopatları anlatan, işleyen dizi, kitap, film hiç bir şey olmasın ortada. Kişisel olarak bu tarz şeyleri oynamayı severseniz ya da sevmezseniz ama direk böyle bir şey var olmasın diyorsanız, bir mağaraya çekilip oturacaksınız. Oyunu geliştiren ekip küçük çaplı bir firma ve yüksek bütçeli bir oyun olmadığı da zaten her yerinden belli. Fakat Jason aklımızda yer etmiş, zamanında tüm filmlerini izlediğimiz bir karakter o yüzden uygun fiyatlı çıkarsa ya da indirimde almak isteyeceğim bir oyun olacaktır. Slasher filmlerinde her zaman antagonistler aşırı güçlü, yetenekli karakterler olur ve bir önceki videoda Jason'un yeteneklerini göstermişlerdi, haritada istediği yere ışınlanıyordu ve bunun gibi yetenekleri vardı. Yani filmlerdeki gibi yine güçlü, korkulacak bir karakter yapmışlar. Grafikler, animasyonlar olmasa bile Jason'ı düzgün yaparlarsa yani filmlerdeki gibi oynanır bu oyun.

Tuomir

4.9.2016 00:28:00

+3
MKX'de fatality çekersiniz, GTA'da insanları tankla ezip katliam yaparsınız, Shooter oyunlarında bol bol insan öldürürsünüz. Bu oyuna saldırılması yersiz olmuş.

BSC Misafiri

4.9.2016 00:06:06

0
Çöp, anca pc'ci bebeleri tatmin eder.

Wayward Son

3.9.2016 23:53:14

+9
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri geri zekalı şerefsizler, böyle oyunmu olurmuş insanların bilinçaltının içine ediyonuz. tuuhhh size âdiler, adam akıllı bi oyun yapsaydınız şaşardım zaten...
Ulen Splatoon çıkar, "bu ne ya rengarenk oyun" dersiniz. Mario için "çocuk oyunu" dersiniz. Zelda'ya "çizgi film gibi" dersiniz. GTA'da 300 km hız ile insan ezer, işkence yapar veya pompalı ile adam vurursunuz. MK'da kalp söker, kafa keser, adam yakarsınız. BF1'de süngü ile böğür deşer, çivili sopa ile kafa ezersiniz. Buna gelince "ne pis oyun". Genç sevgi kelebekleri rahatsız.

BSC Misafiri

3.9.2016 23:47:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: anterasX kesinlikle game of the year
Yoh artık o kadar da değil.. Ben de sevdim ama ööö ö öh yani Goty :D

BSC Misafiri

3.9.2016 23:47:35

+1
geri zekalı şerefsizler, böyle oyunmu olurmuş insanların bilinçaltının içine ediyonuz. tuuhhh size âdiler, adam akıllı bi oyun yapsaydınız şaşardım zaten...

FreeMaNMeliH

3.9.2016 23:18:50

0
Bu oyunu nedense çok beğendim,

anterasX

3.9.2016 23:03:15

+2
kesinlikle game of the year

wisla

3.9.2016 22:30:58

0
iğrenç ötesi bir video insanlara bunu mu sunuyorsunuz 24 yaşında olarak ben bile etkilendim yazık.

Persona_Non_Grata

3.9.2016 22:18:48

+1
Satanistlere özel oyun, yapanında oynayanında....

RolanD1999

3.9.2016 22:15:12

0
Vahşeti eleştiren arkadaşlar ne bekliyormuş acaba kan yerine su mu çıksın veya Jason sadece kütükle mi dövsün ? Arkadaş bu Friday The 13th... Hiç mi filmini izlemediniz. Yok gerek yokmuş da bilmem ne eğer Jason'ın bir oyunu yapılacaksa bu böyle olmalı bunun başka bi yolu yok. Oyun bi çok yerde haber yapıldı kimse "ooo Jason çok pis kesiyor ya yasaklansın :S" demiyor. Gidip unicornlarınızla oynamanızı tavsiye ediyorum.

mementopolis

3.9.2016 21:58:07

+3
Yasaklanmalı kesinlikle.

vanbasten10

3.9.2016 21:51:11

0
Filminde bile bu kadar şiddet yoktu böyle oyun mu olur konusu iyi olan oyunlar lazım vahşet değil uçmuşlar........

nusretanlar

3.9.2016 21:04:36

0
ne saçma yorumlar bunlar fallout 4 de kafalar parçalanıyor vucutlar dusuyor mortal kombattan bahsetmeme bile gerek yok arkdaşlar gayet normal oyun cıkmadan yorum yapmak cok saçma

mavizaman

3.9.2016 20:58:46

0
ulan sanki normal bir iş yapyormuş gibi müzik eşliğinde sunum hazırlamışlar yuh!

CheKD

3.9.2016 20:18:22

+1
Dead by Daylight erken davrandı ve bu türdeki açığı bir nevi kapattı,fiyatı uygun olursa yine alan alır.Böyle çoklu ve eşli oyunculu bir oyun geleceğine sağlam hikayeli bir korku oyunu gelse daha iyi olurdu daha çok ilgi çekerdi.Ayrıca kurbanlar bence çok tepkisiz kalmışlar hele ki adamın kafasına kazmayı geçirdiği bölüm de kurban gel de geçir abi demiş resmen.

erdem1272

3.9.2016 20:08:07

0
bu ne biçim oyun böle ya rezalet bu kadar vahşet hiç gerek yok

erdem1272

3.9.2016 20:08:07

+1
bu ne biçim oyun böle ya rezalet bu kadar vahşet hiç gerek yok

BSC Misafiri

3.9.2016 20:05:31

0
Çok gereksiz bir oyun olacak. kendini tekrar edeceğinden ce sıkıcı olacağından eminim. Bu görüntülerden fazlasını vaadetmeyeceğinden oyunu alıp oynamaya da gerek kalmayacak. Aha çıkınca yine burda görüşürüz. 20senedir oyun oynuyorum. Söylediklerimde yanılmayacağıma eminim. Puanları da 5/10 ve 2/5 dolaylarında olacaktır. Özet: çok boş bir oyunla karşı karşıyayız

BSC Misafiri

3.9.2016 19:36:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Hatred de silahı alıp tarıyorsun bu oyundaki barbarlık onda yok.
Babam var yav.. Execution olayı var. Gayet güzel de hem bi bak netten. Son adamı da yere serince yaralı ve hayatta olan adamın yanına git, şölen başlasın :D

Project Scorpio

3.9.2016 19:20:46

+1
Hatred de silahı alıp tarıyorsun bu oyundaki barbarlık onda yok.

BSC Misafiri

3.9.2016 19:17:18

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Yuh anasını satayım uzun zamandır böyle psikopat oyun görmemiştik
Hatred varya troll kardeş

Project Scorpio

3.9.2016 19:06:08

0
Yuh anasını satayım uzun zamandır böyle psikopat oyun görmemiştik

0quz28

3.9.2016 19:03:13

0
21+

Ustanak

3.9.2016 18:45:19

+1
Next-Gen Manhunt olmuş. Hoşuma gitti
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Friday the 13th ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız