Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Freak Brothers'ın Animasyon Dizisi Geliyor

 
İlk kez 1971 yılında yayınlanan, son sayısı ise 1997 yılında yayınlanan ünlü çizgi roman serisi The Fabulous Furry Freak Brothers'ın yetişkinler için bir animasyon dizisi geliyor. Zaten konusu gereği yetişkinler için olması gerekiyordu.
 
Dizinin yapımcılığını Mark Canton (The Last Witch Hunter) ve Courtney Solomon (The Woman in the Window) üstlenecek, yazar kadrosunda ise John Altschuler, Dave Krinsky, Daniel Lehrer ve Jeremy Lehrer bulunuyor.
 
Dizinin en iyi olduğu yer ise tartışmasız seslendirmen kadrosu. Dizinin seslendirme kadrosunda Woody Harrelson, John Goodman, Tiffany Haddish ve Pete Davidson bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri Freak Brothers The Fabulous Furry Freak Brothers animasyon çizgi roman Woody Harrelson John Goodman
Superman - Henry Cavill Konusunda Karar Verilene Kadar Supergirl Filmi Beklemeye Alındı PlayStation 5 Etkinliği Haziran Ayının İlk Yarısında Düzenlenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız