Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

For Honor Dördüncü Yıl İkinci Sezon Tyranny 11 Haziran'da Başlıyor

 
Ubisoft, For Honor dördüncü yıl ikinci sezonu Tyranny'nin 11 Haziran'da başlayacağını duyurdu.
 
Yeni sezon 11 Haziran'da Metal Trials ile başlayacak. Metal Trials'da en fazla üç arkadaşlarınızla birlikte grup oluşturarak campaign modları Tozen, Gudmundr ve Apollyon'da savaşacaksınız. Eğer yedi turdan dördünü kazanırsanız bosslar bonus alacak. 11 Haziran'da oyuncuların geri bildirimleri ile güncellenmiş Centurion kahramanı da geliyor. 
 
Yeni sezon 6 Ağustos'ta tanışacağımız gizemli yeni bir kahraman da içerecek. 6 Ağustos'ta ayrıca savaş sistemi güncellemesi yayınlanacak. 
 
For Honor PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
Tyranny hikaye fragmanını ve canlı yayın tekrarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 For Honor Ubisoft PC PS4 Xbox One
Phil Spencer: Xbox Game Pass, Konsol Satışlarından Daha Önemli Okami'nin Devam Oyununu Görme Şansımız Bir Hayli Yüksek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.6.2020 14:38:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: Shovel Knight oyunu oynayan son 10 kişi için bile içerik çıkarmaya devam eden adam gibi adamlar
Oyun hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için kısa bir bilgilendirme yapabilirim. Oyunda şu ana kadar 300 saatten fazla oynanış sürem var. Oyunun inanılmaz bir potansiyeli mevcut, animasyonlar ve vuruş hissi üst derece. Karakter, zırh ve silah tasarımları gerçekten göze hitap ediyor. Oyunu geriye çeken noktalar ise kronik denge ve oyun mekaniklerindeki sorunlar. Oyun çıkışını performans, bağlantı, karakter denge sorunları ve bağlantı problemleriyle çıkış yapmıştı. Ubisoft Rainbow 6 de yaptığı gibi oyunu sonradan toparladı, başarılı da oldu lakin aradan 1 yıldan fazla zaman geçti. Çıkışının üzerine yıllar geçti hala server ve bağlantı problemleri var. Öte yandan geliştiriciler oyuna içerik sağlamaya devam ediyorlar. Yeni karakterler, zırh ve silah setleri, eventler oyuna dahil ediliyor. Oyunda herhangi bir P2W unsuru yok. Gerçek para harcayacağınız içeriklerin hepsini oyun içi kazandığınız para ile satın alabiliyorsunuz buna premium, yeni karakterler, silah ve zırlar dahil. Premium ise sadece kazandığınız oyun içi parayı arttıran ve eşya düşme olasılığını bir tık yükselten bir boost. Kısa bir süre önce Battle Pass sistemi oyuna eklendi. Ücretli ve ücretsiz sürümleri mevcut ve sadece kozmetik içerik ekliyor.

Shovel Knight

10.6.2020 10:54:56

0
oyunu oynayan son 10 kişi için bile içerik çıkarmaya devam eden adam gibi adamlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
For Honor
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız