Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

For Honor için Yeni Sezon Duyuruldu

 
 
Ubisoft, For Honor'un 6. yılına özel Golden Age sezonunu duyurdu. Yeni sezon 17 Mart'ta oyunculara sunulacak.
 
Yeni sezon, oyuncuları Lord Ramiel aracılığıyla Muhafızların kökenini keşfetmeleri için Heathmoor'un Altın Çağına geri götürüyor. Eski bir kadeh olan bir kalıntı ile macera başlıyor. Oyuncular, bu sezonla beraber gelecek olan The Oath of Wyverndale etkinliği ile daha fazla sezon içeriğini deneyimleyebilecek. Etkinliğin yanı sıra For Honor'un platformlar arası oyun desteği bu sezon ile geliyor.
 
Bu sezonda Özel Maç, Arcade, Eğitim Modu ve harekât gibi iş birliğine dayalı oyunların yanı sıra yanı sıra tüm çok oyunculu modlar platformlar arası destek kapsamında olacak. Oyuncular, diğer platformlardaki arkadaşlarıyla grup oluşturabilecek ve oyunu oynayabilecek.
 
Oath of Wyverndale, yeni bir oyun modu, ücretsiz etkinlik bileti, yeni silahlar ve daha fazlasını içeriyor. Yeni gelecek olan oyun modu ile oyuncular, savaşta Altın Çağın Kahramanı Lord Ramiel'e meydan okumak için takım oluşturacak. Bu mücadele Katedral Haritasında gerçekleşecek. Ramiel'in saflarına layık olduğunu kanıtlayan takım galibiyete hak kazanacak.
 
Yeni sezon ile beraber ek olarak Lord Ramiel'in Kahraman Görünümü'nü oyunculara sunulacak. Battle Pass ise sezon temasını yansıtan 100 farklı ödül ile beraber oyundaki yerini alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak worthplaying For Honor Ubisoft PC PS4 Xbox One
Tencent, Tequila Works'ün Çoğunluk Hissesini Satın Aldı CoD: Mobile 2022 Dünya Şampiyonası Şimdiye Kadarki En Büyük Ödül Havuzuyla Geri Dönüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

21.3.2022 17:30:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri şu oyundaki dövüş sistemi o kadar iyiydiki. tutmamasına elde değil üzülüyorum
Kesinlikle öyle ön sipariş verdiğim günden bu yana oynuyorum rainbow six ile birlikte muazzam 2 oyun story ci oyuncuların yüzünden bu tip oyunlar unutuluyor. Özellikle evolve oyununun hiç tutmamasına anlam verememiştim şuan bile olsa oynanır oyun

BSC Misafiri

16.3.2022 10:56:40

0
6 yıl ve yaklaşık 1000 saatten sonra söyleyebileceğim tek şey piyasadaki en kaliteli dövüş oyunlarının başında olduğudur. Oyuncu sayısı bakımından herhangi bir problem yaşamıyorum bunu kolaylıkla söyleyebilirim. Burada ve çeşitli platformlarda gördüğünüz oyunun tutmadığına ve ölü olduğuna dair yorumlar oyunu oynamayan kişilerin görüşleri, oyun son derece canlı. Dikkat ederseniz oyun 6.Yılda yani tutmuş. Tabii 6 yılda çok fazla şey değişti. Eski geliştiricilerin bir kısmı özellikle ilk sezonları ve kahramanları ortaya çıkaran geliştiriciler farklı projelere kaydı ancak oyun sürekli canlı kaldı ve içerik açısından bir yokluğa düşmedi. Yeni oyuncular için dik bir öğrenme eğrisi var ancak oyundaki ve internetteki video içeriklerden fazlaca bilgi edinebilirler.

BSC Misafiri

16.3.2022 09:47:42

0
gayette oynayanı var,kitlesi salmıyor oyunu,hemen oyun buluyor bi kaç mod haricinde

BSC Misafiri

16.3.2022 00:10:16

+1
şu oyundaki dövüş sistemi o kadar iyiydiki. tutmamasına elde değil üzülüyorum

clebris

15.3.2022 22:52:45

0
O kadar oyuncu yok ki arka arkaya 4 defa aynı adamlara denk geldim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
For Honor
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız