Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS VR2 için geliyor

 
 
Steel Wool Studios ekibi Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2'yi yeni nesil sanal başlık PlayStation VR2 için duyurdu. Oyun 2023'ün sonlarında çıkış yapacak. Yeni oyun ikonik korku serisine yeni bir hayat getirmiş VR deneyiminin devam oyunu olarak karşımıza çıkacak.
 
Devam oyunu PS VR2 cihazında oynanabilecek
 
 
 
Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2, ikonik korku serisini VR cihazlara taşıyan deneyimin devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Orijinal oyunu geliştiren ekip tarafından bizlere sunulacak Help Wanted 2'de seri içerisinden tanıdık karakterler ve bölgeler yer alıyor. Bu tanıdık ortamlarla ve yüzlerle karşı karşıya gelerek yeni mini bulmacaları çözmeye çalışıyor ve hem ürkütücü hem de gergin ortam bizlere aktarılıyor. 
 
Birçok yeni içeriği bünyesinde barındıran oyun hakkında geliştirici ekip de çeşitli yorumlarla bulundu. Bu kapsamda şunları belirtti: "İster serinin uzun süreli hayranı olun ister ilk kez bu seriye giriş yapın, Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 tüm oyuncuları heyecanlandırmaya yetecek. Oyun PlayStation VR2 için çıktığında en iyi deneyimi elde edeceksiniz."
 
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted ScottGames Steel Wool Studios
Sony tarafından tanıtılan Project Q bizlere neler sunuyor? Bungie, PvP nişancı oyunu Marathon'u duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız