Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV'ün 5.4 Güncellemesi 8 Aralık'ta Yayınlanacak

 
Square Enix, Final Fantasy XIV'ün 5.4 güncellemesinin 8 Aralık'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme Scions için yeni ana senaryo görevleri, Ryne ve Gaia'nın hikayesini devam ettirecek Eden raid serisinin üçüncü bölümü Eden's Promise, Save the Queen'in bir sonraki bölümü, yeni zindanlar, yeni silahlar, yeni boss'lar, keman çalma, Explorer modu ve daha fazlasını getirecek.
 
Explorer modu oyuncuların Shadowbringers zindanlarına düşman tehlikesi olmadan girerek ekran görüntüsü almasını olanak sağlayacak. 
 
Square Enix ayrıca pandemi yüzünden iptal edilen Fan Fest yerine 6 Şubat 2021 Cumartesi Türkiye saati ile 04:30'da Final Fantasy XIV duyuru etkinliği düzenleneceğini açıkladı. Çok büyük ihtimalle oyunun yeni genişleme paketi duyurulacak.

Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Final Fantasy XIV Online PC, PlayStation 4 ve geriye uyumlulukla PlayStation 5 üzerinde ulaşılabilir durumda.

5.4 güncellemesinin fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Final Fantasy XIV Heavensward Ek Paket PC PS4 PS3 MMO-RPG Square Enix
The Last of Us Bestecisi Gustavo Santaolalla Part II için: "Bu Daha Başlangıç" Iron Harvest'ın İlk DLC'si Rusviet Revolution DLC'si 17 Aralık'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: Heavensward
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız