Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV Kayıtlı Oyuncu Sayısı 22 Milyonu Geçti

 
Square Enix, devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Final Fantasy XIV'ün kayıtlı oyuncu sayısının 22 milyonu aştığını duyurdu.

Bu sayıya oyunun ücretsiz deneme sürümünü oynayan kullanıcılar da dahil. Geçtiğimiz yıl oyunun ücretsiz deneme sürümü genişletildi ve artık A Realm Reborn'un yanı sıra Heavensward'u da kapsıyor.
 
Final Fantasy XIV'ün içerik desteği sürüyor. 13 Nisan'da 5.5 yaması yayınlanacak ve PlayStation 5 versiyonu açık betası başlayacak. Yama yeni ana senaryo görevleri, YoRHa: Dark Apocalypse raid'inin bir sonraki kısmını, yeni denemeler ve daha fazlasını içerecek. PlayStation 5 versiyonu gerçek 4K çözünürlük, büyük ölçüde artırılmış kare hızı, 3D ses, dokunsal geribildirim ve süper hızlı yükleme süreleri sunacak.
 
Yeni genişleme Endwalker ise bu sonbaharda çıkacak. Final Fantasy XIV yönetmeni Naoki Yoshida'nın belirttiğine göre oyuna en az beş yıl daha içerik desteği planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt Final Fantasy XIV Heavensward Ek Paket PC PS4 PS3 MMO-RPG Square Enix
PlayStation Now'a Nisan'da Marvel's Avengers, Borderlands 3 ve The Long Dark Ekleniyor TASOMACHI: Behind the Twilight 14 Nisan'da PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: Heavensward
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız