Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII: Remake'in İlk Bölümünün Senaryosu Hazır


       Büyük bir kesimin heyecanla beklediği Final Fantasy VII: Remake'in bölümler halinde oyunculara sunulacağını daha önce sizlere aktarmıştık. Japon oyun dergisi Famitsu'da yayınlanan bir röportajla oyun hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.
 
       Belirtilene göre oyunun ilk bölümünün senaryosu şimdiden hazır. Oyunun senaristi Kazunori Nojima, gelecek dönemlerde hazır olan bu senaryo hakkında yorumlarda bulunacağını belirtiyor. Çıkışına daha uzun zaman olan Final Fantasy VII: Remake'in ilk bölümünün senaryosunun hazır olması biraz şaşırtıcı bir durum.
 
       Oyunun yönetmeni Tetsuya Nomura'nın yapımın bölümler halinde yayınlanacak olması için şu sözlere yer verdiğini hatırlatalım: "Eğer kendimizi tek parça bir çıkışa yönlendiriyor olsaydık, bazı bölümlerde kolaya kaçabilirdik. Öyle bir yöntem kullansaydık bazı bölümleri kesmek sonrasında ise çok daha az eklentiler yapmak durumunda kalırdık."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
FIFA 16'nın Yeni Güncellemesi Hakem Hataları ve Yapay Zeka Üzerine Yoğunlaşıyor 90'larda Yapılıp Oyun Endüstrisinin Geleceğini Tamamen Değiştiren Super Mario Oyunu Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız