Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Remake İlk Üç Gününde 3.5 Milyon Adet Sattı

 
Square Enix, Final Fantasy VII Remake'in ilk üç gününde dünya genelinde toplam 3.5 milyon adetten fazla sattığını duyurdu. Buna kutulu dağıtım miktarı ve dijital satışlar dahil.

Square Enix oyunun satışları için "fevkalade" ve "artmaya devam ediyor" dedi.
 
Final Fantasy VII Remake 10 Nisan'da PlayStation 4 için çıktı. PlayStation Store'da standart sürüm 299,00 TL ve deluxe sürüm 399,00 TL. Bir yılın ardından oyun diğer platform veya platformlara gelecek.
 
Final Fantasy VII Remake, 1997'de çıkan efsanevi rol yapma oyunu Final Fantasy VII'nin gerçek zamanlı ve stratejik komut tabanlı savaş sistemi ile tamamen yeniden yapılmış hali. Hikaye orijinal oyunda olduğu gibi, Cloud Strife adlı paralı askerin ‘Mako’ enerji reaktörlerine yapılan bir dizi akına katılması için kiralanmasıyla başlıyor. Onun çevre savaşçısı çalışanları bunların gezegendeki yaşam enerjisini bitirdiğine inanıyorlar. Ortaya çıkan kaosta Cloud, yaşamını ve dünyayı sonsuza kadar değiştirecek bir şey keşfediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Nintendo eShop Artık Oyunun Sayfasına Girmeden Ekran Görüntülerine Bakmanıza Olanak Sağlıyor Golf With Your Friends 19 Mayıs'ta Erken Erişimden Çıkıyor ve Konsollara da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

22.4.2020 15:08:15

0
Ps4’ün veya başka bir konsolun çok satmasının bir oyunsever olarak bize yararı nedir?

Rachsuchtig

22.4.2020 13:39:48

0
27 saat oynadim daha bitmedi az kaldı ama cidden hiç sıkılmadım. Gayet güzel oyun

BSC Misafiri

21.4.2020 19:22:22

+1
Orjinal FFVII Ps1'de bitirdim. 3 disk iceriyordu. Daha remake satin alamadim ama o ps1 save data memory card ile beraber hala duruyor ve 72 saat olmasi lazim. Yukarda orjinal oyun 20-25 saat demis birisi ama hicbirsey yapmasan bile normal seyirde videolari atlamadan ana hikayeye devam etsen 35 saatte anca bitirirsin. FFVII Remake 3 disk olan orjinal oyunun sanirim ilk disc bolumunu olusturuyor. Tam olarak nerde bitiyor FFVII Remake bilmiyorum o yuzden birsey diyemem.

Persona_6

21.4.2020 17:35:42

0
Oyunu 40 saatte bitirdim mükemmel bir oyun olmuş. PS4 e 1 sene özel olması sayesinde Ps4 satışları yine uçuşa geçmiş. Exclusive oyunlarının gücü bu işte.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Cemlat

21.4.2020 17:23:01

0
Beyler oyun mükemmel. Harbiden mükemmel.

BSC Misafiri

21.4.2020 17:06:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Aşırı merak ettiğim oyun keşke PC ye de çıksaydı. Final Fantasy hayranı fanı değilim ama gameplay izledikten sonra kendimden geçtim.
bir senelik sony özel anlaşması var.Yani seneye bu zamanlar veya yazın pcde çok daha güzel görsellikle ve sorunluarı çözülmüş halde oynayacağız.Nerden çıktı diye soranlar varsa hem röportajların birinde söz edildi hem de oyunun tanıtım videolarının birinde açık açık oynanış pc versiyonundan alınmıştır diye yazı yazıyor.

SIE Santa Monica

21.4.2020 16:57:34

0
Adamlar oyunu gerçekten harika yapmışlar.Bir kaç şey tekrar etse bile hikayenin ilerleyişi, içine alışı her şeyi ortadan kaldırıyor.Oyunda ne ararsan var.. Aşk, savaş.. NPC'lerin harikalığına apayrı bir parantez açmak istiyorum.. Gerçekten çok harika.Herkes farklı şeylerle uğraşıyor.Oyuna çok detay vermişler.İyi ki yapılmış REMAKE'i.

YildirimBuyucusu

21.4.2020 16:40:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Aşırı merak ettiğim oyun keşke PC ye de çıksaydı. Final Fantasy hayranı fanı değilim ama gameplay izledikten sonra kendimden geçtim.
İleri zamanda PC'ye gelecek. Ülkemizde Final Fantasy oynayacak insan sayısının ne kadar az olduğunu biliyorsunuzdur. Ruslar ve Türkler olarak en kötü oyuncu topluluğuna sahip olduğumuz için bu duruma şaşırmamak gerek. Oyun gerçek anlamda muazzam bir özveri ile yapılmış. Eski oyundaki sistemin bir kısmını koruyup yeni aksiyon sistemi eklemeleri güzel bir düşünce. Oyunun hikayesinin değişmesi de çok güzel hamle. Mağlum FF7 çıktığı zamandaki oyunlar ile şu zamandaki oyunlar bambaşka seviyede. Hikayeyi anlatmak artık daha detaylı olduğundan hikayenin değişmesini beğendim. 3.5 milyon satış sayısı biraz az geldi. Ben 5 milyon rahat satar diyordum ilk 3 günde. Ama sanırım şu sıralar ulaşmıştır o rakamlara. Başarılı oyun.

BSC Misafiri

21.4.2020 16:36:31

0
Mükemmel bir oyun oynamayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Oyunun yarım olduğunu ne yazık ki bitirdiğimde öğrendim :D Yaşım 27, 1998 yılında çıkmış bir oyunu oynamamam normaldir diye düşünüyorum :) Mario oynuyorduk o zamanlar en fazla :D Sonra araştırma yaptığımda orijinal oyunun 20-25 saatlik bir oynanış süresi varsa FF7 Remake bunun ilk 5 saatini kapsıyormuş. Ama ben 30 saatten fazla oynadım. Oyunu o kadar güzel geliştirmişler ki 25 saatten fazla bir oynanış sunuyor bizlere. Sadece ara sahneler(youtube'da bakarsanız) sezonluk dizi gibi 10 saat sürüyor :) Ve beni en mutlu eden haber devamı da gelecekmiş. Arkadaşlar ekip(karakterler) çok güzel, hikaye çok güzel, oynanış çok güzel, grafikler mükemmel, Horizon: Zero Dawn kadar kaliteli buldum. Ha bazılarınız sever bazılarınız sevmez bilemem ama ortada yılın oyunu olabilecek çok güzel bir yapım var :)

BSC Misafiri

21.4.2020 16:27:05

0
Aşırı merak ettiğim oyun keşke PC ye de çıksaydı. Final Fantasy hayranı fanı değilim ama gameplay izledikten sonra kendimden geçtim.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız