Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fatal Frame 4 Oynamak İsteyen Var Mı?

Artık hiç umudumuz kalmasa da Fatal Frame 4'ün Nintendo Wii'nin en büyük nimetlerinden birisi olduğunu Nintendo'nun da anlamasını diliyoruz
Fatal Frame 4 gibi mükemmel bir serinin son oyununun Nintendo Wii'ye özel olarak çıkması Nintendocular açısından oldukça mükemmel birşey olsa gerek.
 
Nintendocular için kötü olansa oyunun sadece Japonya'da piyasaya çıkması oldu.
 
Nintendo'ya bu nedenle ne kadar sitem etsek azdır. Böyle büyük bir oyunu Batı'ya getirmek için neden yapımcı firma nezdinde girişimde bulunulmaz anlamak mümkün değil.
 
Eğer Nintendo "gerçekten" isteseydi oyun Batı'da piyasaya çıkardı. Yine de Nintendo Wii sahipleri artık çaresiz değil.
 
Fatal Frame 4: The Mask of the Lunar Eclipse'i İngilizceye çeviren oyunun hayranları serinin fanlarına büyük bir iyilik yapmışlar. Üstelik bu yazılım sayesinde Wii'deki bölge kodu sorunu da ortadan kalktığından oyunu Batı'lı oyuncular İngilizce ve hiçbir sorun olmadan oynayabilecekler.
 
Bu yazılımı SD karta yükleyerek Wii'ye kurabilirsiniz, sonra da Fatal Frame 4'ün tadını çıkarın.
 
Oyuna İngilizce altyazı desteği sunan  ve bölge kodunu çözen yazılımı buradan indirebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Wii Nintendo Fatal Frame 4 ingilizce
DJ HERO 2009'un En Çok Kazanç Getiren Yeni Oyunu Famitsu Hala Japonya'nın En Çok Satan Dergisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WiiCrazy

23.1.2010 13:27:41

0
Şöyle cevap vereyim en azından, kullanıcılarda yasak algısı olmasaydı muhtemelen burada homebrew channel kurulumu için bir rehber olurdu. Homebrew channel yeni bir şey değil zira yayınlanışı neredeyse 2 seneye yaklaşacak (Mayıs 2008). Ve yayınlandığı zamanlarda hatta yayınlandıktan epey bir süre geçmesine rağmen softmod yoktu wii'de. Softmod olayı twiizers'ın wii için yeni bir açık bulması ve akabinde de dvd player yayınlamasından sonra ancak ortaya çıktı. (ağustos 2008) İşin legal ve etik kısmına saygı göstererek bu konuda paylaşım yapmak, insanların da buna uymasını sağlamak elbette zor ama bence en azından bu bilincin oluşması için bunun yapılması gerekli.

Devil01

23.1.2010 02:26:22

0
İsteyen "Eğer Elinizde ORJİNALİ Varsa :D" Dolphin-Emu.Com dan Emulatörle Denesin... Her Oyunu Çalıştırmıyor Ama GC ve Bazı Wii Oyunları İçin Mükemmel..

Hyperkin

22.1.2010 22:41:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: WiiCrazy

Bu üstteki kuralda değişiklik yapmak gerekiyor o zaman. Wii'de homebrew program çalıştırabilmek için wii'nin bizim deyişimizle kırılması yani hack edilmesi gerekiyor. Yoksa nintendo'nun bize bahşettiği bir olay değil bu. Ve evet bu oyunu da ingilizce yama ile oynayabilmek için wii'nizi garanti kapsamı dışına çıkarmak zorundasınız.
Bence kadarıyla homebrew serbest, ama eğer homebrew korsan oyun oynama amaçlı kullanılıyorsa serbest değil. Ayrıca bunun yanında homebrew uygulamalar konsolu garanti kapsamına çıkarır, bunu da unutmayınız şeklinde anladım ben.

KaRgAKaRA

22.1.2010 21:59:11

0
Homebrew her nekadar yasak denilse bile teknik olarak imkansızdır. herhangi bir donanımı alan kişi, içini açabilir kurcalayabilir, istiyorsa çok farklı amaçlar için kullanablir. mesela zamanında gameboylardan tv falan yapanlar vardı. Böyle bir modifikasyonu herhangi bir forumda açıklamak öğretmek kesinlikle yasak olamaz. aletinizin garanti kapsamını takmıyorsanız, isterseniz üzerinde tepinin farketmez. forum kuralları da bu kapsamda tartışılabilir. yine de ööle saf değiliz, homebrew film için kullanılmıyor pek tabiiki, burada da etik bir durum ortaya çıkıyor, etik olarak bir forum böyle bir tartışmayı yasaklaması doğrumudur değilmidir, bu konu forum kişilerce belirlenebilir. Ben şahsen bilginin internette kolaylıkla elde edilebilir bir şey olmasını savunuyorum, mesela wii ye skype yüklemenin yolunu bilsem garantiyi falan takmam. ama amaç sadece skype olmuyor, sizce bu konu tartışılmalımıdır ?

WiiCrazy

21.1.2010 22:50:42

0
quote:

2-) Konsol kırma ile ilgili araçlar lisanslı olsa bile illegal bir amaca hizmet ettiği takdirde forum kuralları dışına çıktığını unutmayınız. Bu tür programların kullanılışını anlatmak ya da paylaşmak forum kurallarınca yasaktır. Ayrıca homebrew yazılımların konsolu garanti kapsamı dışında bıraktığını da unutmayınız.
Bu üstteki kuralda değişiklik yapmak gerekiyor o zaman. Wii'de homebrew program çalıştırabilmek için wii'nin bizim deyişimizle kırılması yani hack edilmesi gerekiyor. Yoksa nintendo'nun bize bahşettiği bir olay değil bu. Ve evet bu oyunu da ingilizce yama ile oynayabilmek için wii'nizi garanti kapsamı dışına çıkarmak zorundasınız.

Hyperkin

21.1.2010 13:28:00

0
Homebrew DH'de yasak degil, korsan oyun oynamaya yarzyan yazilim/donanimlar yasak. HDD'den veya DVD'den korsan oyun oynamaya yarayan bir uygulama yasak oluyor ornegin.

WiiCrazy

21.1.2010 00:41:56

0
Nasıl olacak ki şimdi bu? Hani homebrew donanımhaberde yasaktı?

Queen Hentai

20.1.2010 12:45:32

0
Wii satışlarını patlatır bakarsın Japonya'da... Gerçi alan alıyor ne kadar patlayacaksa artık.

Dante

20.1.2010 12:35:27

0
Piyasanın en survival horror oyunudur. Sadece wii ye çıkması büyük kayıp oluyor.

Queen Hentai

20.1.2010 12:16:51

0
Belli yerlerde direk ingilizceye çevrilmiş hali olarak paylaşımda oyun. Bi ara bakıcam bende. PS2'den biliyorum bu serinin ne denli kaliteli olduğunu çünkü 3. oyun hariç ilk iki oyunu bitirmiştim.

REAL MADRID

20.1.2010 10:38:31

0
1, 2, 3 ü ps2 de bitirmistim, bu neden ps3 e gelmedi ki?

yagmurcu2k2

20.1.2010 10:22:45

0
guzeldi bu oyunun serisi residen evilden daha cok beyenmistim
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız