Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Famke Janssen, Jean Grey'i Tekrar Oynamaya Açık Olduğunu Söyledi

 
Disney'in Fox'u satın almasından sonra Fox'ta bulunan karakterler bildiğiniz gibi Disney'e geçti. Bu karakterler veya oyuncular ile ilgili de neredeyse her gün başka bir haber çıkıyor. Disney hala bu karakterle ne yapacağını açıklamadı, ancak çoğu kişi bu karakterlerin mutlaka kullanılacağını düşünüyor.
 
Karakterlerin geçişinden sonra da eski X-Men filmlerindeki oyuncular veya yönetmenler teker teker, Disney'in teklifine açık olduklarını açıklamaya başladı. Bu sefer de ilk X-Men filmlerinde Jean Grey karakterini canlandıran Famke Janssen, Disney bir teklifte bulunursa seve seve kabul edeceğini açıkladı.
 
Jean Grey karakteri çizgi roman dünyasında oldukça önemli bir karakter. Wolverine kadar popüler bir karakter olmasa da eğer Disney X-Men filmleri çekmeye başlarsa mutlaka bu karaktere de yer verecektir. Ancak daha genç bir oyuncu seçilme ihtimali oldukça yüksek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi Famke Janssen jean grey x-men
Assassin's Creed Valhalla Eivor'un Yazgısı Fragmanı Destiny 2: Beyond Light Genişlemesi 10 Kasım'a Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2020 20:04:52

0
Keşke bütün kadrosu eski filmlerden olsa ama famke janssen’in son hali jean grey’den çok patrick stewart’ı andırıyor estetikler sağ olsun.

sfgsfgsfg

16.7.2020 23:33:31

0
Abla çok iyiydi. Orijinal xmen filmleri casting genel olarak başarılı idi. Sophie Turner faciaydi famke jansen den sonra.

Jack Rabbit Slims

16.7.2020 22:19:33

0
Days of the Future Past'e kadar olan (bu dahil) X-Men filmlerinin birkaçı hariç hepsi MCU filmlerine beş çeker. İnşallah güzel X-Men filmleri gelmeye başlar tekrar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız