Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Valhalla Eivor'un Yazgısı Fragmanı

 
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla için "Eivor'un Yazgısı" başlıklı karakter fragmanı yayınladı. 
 
Oyun hakkında:
 

Assassin's Creed Valhalla'da zafere giden görevinde, efsanevi bir Viking savaşçısı olan Eivor olarak oynayın. İngiltere'nin Karanlık Çağlarındaki ölümcül bir ortamda dinamik ve güzel bir açık dünyayı keşfedin. Düşmanlarınıza saldırın, yerleşim yerinizi büyütün ve Valhalla'daki tanrıların arasında yerinizi kazanmak için siyasi gücünüzü oluşturun.

Kendi Viking efsanenizi yazın
Gelişmiş RPG mekanikleriyle İngiltere topraklarında kendi yolunuzu çizin. Zafer elde etmek için acımasız savaşlara katılın, coşkulu akınları yönetin veya stratejinizi ve diğer liderlerle olan ittifaklarınızı kullanın. Savaşta ve diyaloglarda yaptığınız her seçim, zafere giden yolda atılan bir adımdır.

Destansı akınları yönetin
Sakson ordularına ve kalelerine karşı akıncı ekiplerini yönetin ve hızlı sürpriz saldırılar düzenleyin. Düşmanlarınızın topraklarındaki zenginlikleri klanınız için ele geçirin ve etkinizi, büyümekte olan yerleşim yerinizin ötesine genişletin.

Acımasız savaşa katılın
İnsafsız düşmanlara karşı çift baltanızla, kılıçlarınızla ve hatta kalkanlarınızla Viking savaşçılarının acımasız dövüş stilini ortaya çıkarın. Yakın mesafeli savaşlarda rakiplerin kafalarını uçurun, ok atarak karmaşa yaratın veya Gizli Hançerinizle suikast yapın.

Karanlık çağda bir açık dünya
İngiltere'nin dağılmış krallıklarını keşfetmek ve fethetmek için buzlu Kuzey Denizi'nde yelken açın. Avcılık, bar oyunları gibi aktivitelere katılın veya geleneksel İskandinav müsabakalarından olan söz düellolarında ya da diğer adıyla rakipleri sözlü olarak mahveden Viking rap savaşlarında yer alın.


Assassin's Creed Valhalla 17 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkacak. PlayStation 5 ile Xbox Series X'e de çok yakında gelecek.

Türkçe altyazılı fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
Xbox Oyunları Sunumu Bir Saat Sürecek Famke Janssen, Jean Grey'i Tekrar Oynamaya Açık Olduğunu Söyledi

egonschiele

16.7.2020 20:07:52

+2
Fragman oyundan iyi :) Jesper Kyd yine yapmış yapacağını müziklerde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız