Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout Online 2012'de Gelecek


 
     Fallout serisi son çıkan oyunu New Vegas ile şu sıralar oldukça popüler bir durumda. Fallout 3'ün yarattığı etki ile anlaşılan Fallout ismini daha uzun bir süre duyacağız. 
 
     Fallout hayranlarının hatırlayacağı gibi Fallout'un Online oyunu da uzun bir süredir yapım aşamasında. Interplay'ın geliştirdiği Fallout MMO, isim hakları nedeniyle project V13 olarak duyurulmuştu. Geçtiğimiz aylarda ise Fallout'un isim haklarını elinde bulunduran Bethesda ile anlaşan Interplay, sonunda oyunun tam adı ile karşımıza çıkmayı başarmıştı.
 
     Uzun süredir sessiz kalan Fallout online için bugün önemli bir açıklama yapıldı. Edge dergisine konuşan ve fazla bilgi vermeyeceğini söyleyen Interplay başkanı Eric Caen, Fallout Online'ın 2012 yılında çıkabileceğini belirtmiş. Üstelik firmanın aynı yıl içerisinde oyunun betası ile de oyun severlerin karşısına çıkabileceği belirtildi.
 
     Caen şu an 90 kişilik bir ekibin aktif olarak oyunun yapımında yer aldığını da sözlerine eklemiş. Edge dergisi Interplay'ın oyunun hakları için bethesda'ya 50 milyon dolar ödeme yaptığına da raporlarında yer vermiş.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout MMO Project V13 PC Interplay
NFS: Hot Pursuit'in Yeni Videosu Yayınlandı Mega64'ten Super Scribblenauts Yorumu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bobafett

26.2.2012 19:03:32

0
Bethesda'nın isim hakkını Interplay'den alması üzerine yalan olmuş durumda maalesef. Lakin hala Interplay'in gelecek oyunlarında Vault 13 logosu durmakta, şuan için gizli tutuyorlar her ne yapıyorlarsa, çünkü Bethesda kapattırabilir...

bobafett

9.7.2011 08:31:55

0
Fallout Online haberine sadece 2 cevap mı verilmiş. İnanılmaz birşey ! Bu oyun çıktığında diğer bağımlı kaldığınız oyunlara gülecek bir çoğunuz.

BSC Misafiri

13.2.2011 01:07:09

0
Fallout... war never changes... Fallout serisi... 1997...den beri... 1 Ve 2 güzeldi.... 3 (Van buren) çıkacaktı ama... olmadı... bethesda softworks interplayi satın aldı ve van buren projesini durdurdus... oyunun tech demosu (oyunun yüzde 70 i tamamlandığında yapılan demo) sadece 1997 (fallout 1 in çıktığı tarihte)den beri olan falloutun hala çalışan fan sitesi, No Mutants Allowed (NMA) den indirilebilir. Bethesda oyunu satın aldı.. ama yeni nesil... yeni nesil Turn based combat tan çok Action oyunlarını seviyordu, zavallı bethesda da action based oyun yaptı ve War never Changes den de başka bişey kalmadı ha... online çıkarsa... onlineın bethesda nın berbat oyunlarından farklı olacağından eminim.. çünkü interplay yapıyor.. (not: Vanburen in tech demosunu indirmek yasaldır, korsancılık değildir çünkü oyun tam olarak çıkmamıştı, NMA bunu oyun yapımcıları izni ile çıkardı, van buren deki kız karakerlerin erkek gibi gözükme nedeni, kız animasyon iskeleti henüz yapılmadığındandır, oyun

TeknikYardım

24.10.2010 09:10:31

0
Güzel olur aslında online oynamak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout Online
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız