Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas'tan Yeni Bilgi ve Görüntüler


 
     Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Fallout: New Vegas ile ilgili bazı yeni bilgiler ve görüntüler ortaya çıktı. Özellikle oyundaki silahların modifikasyona uğradıktan sonraki halleri görülmeye değer.
 
     New Vegas'ın demosunu deneme fırsatı bulan Kotaku ekibinin anlattığına göre oyunumuzun ana karakteri nükleer savaş sonrası başından vurularak bir kuyuya atılıp ölüme terk edilmiş bir kişi. Kasaba doktoru sizi buluyor ve gözlerinizi Goodsprings'te açıyorsunuz.
 
     Daha sonra kasabada bir kadınla tanışyorsunuz ve o size etrafı tanıtıyor. Burada Big Horners denilen mutasyona uğramış koyunlar ve Gecko'lar (bir tür kertenkele) ile karşılaşıyorsunuz. Koyunlar oldukça uysal, ama kertenkeleler değil. Bunlar Obsidian'ın Fallout 2'deki favori yaratıklarıymış.
 
     Gelişmiş bir yakın dövüş sisteminin bulunacağı söylenen Fallout: New Vegas'ta demoyu oynayanlar karakterlerin yüksek patlayıcı yeteneklerine sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca oyundaki silah modifikasyonu da etkileyici olacak. Bu modifikasyonları aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz. Bunun yanı sıra oyunun yeni ekran görüntülerine de buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ekran görüntülerinin üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC xbox 360
"StarCraft II İlk Senesinde 5 Milyon Satar mı?" DAO'ya Yeni DLC Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız