Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas RTX Remix Görüntüleri Yayınlandı

 
 
YouTube platformunda içerik üreticisi olarak tanınan Darko P şu anda açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout: New Vegas için yeni bir RTX Remix Modu üzerinde çalışıyor. Devam eden bir proje olarak bizlere sunulan bu moddan yeni görüntüler dikkat çekiyor.
 
Fallout: New Vegas yeni grafiklere kavuşuyor 
 
 
 
NVIDIA RTX Remix araçları ile nelerin mümkün olduğunu gösteren bu mod Fallout: New Vegas oyununda çeşitli değişiklikleri sergiliyor. 9 dakikalık video içerisinde farklı ortamlar, dokular, yapılar ve daha fazlası bizlere aktarılıyor. Görebileceğiniz gibi New Vegas, Path Tracing'den büyük oranda faydalanıyor ancak hala birçok görsel sorunun olduğunu da belirtebiliyoruz.
 
Erken aşamalarda olduğu belirtilen RTX Remix modu için şu anda çalışmalar devam ediyor. Görebileceğiniz üzere oyunun orijinal sürümünden daha iyi grafikler elde edilebiliyor. Bilindiği kadarıyla mod geliştiricisi Darko P modun herhangi bir beta sürümünü yayınlamamış durumda. Dolayısıyla şu anda ne yazık ki indirip deneyimleme şansı elde edemiyoruz. Ayrıca modun ne zaman yayınlanacağı açıklanmamış durumda.
 
Moddan görüntüler 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360
Minecraft'ın PS5 Konsollarına Geleceği Bildiriliyor CD Projekt, Cyberpunk ve The Witcher'ın Mobil Sürümlerine Sıcak Bakıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız