Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: NW - 'Lonesome Road'un Çıkış Tarihi

Daha farklı silah çeşitleri 'Lonesome Road' ile birlikte önünüze sunulacak.

 
    Fallout: New Vegas'ın daha önce Eylül'e ertelenen dördüncü indirilebilir içeriği 'Lonesome Road'un net çıkış tarihi belli oldu. 
 
     'Lonesome Road'  Xbox LIVE, PlayStation Network ve Steam üzerinden 20 Eylül'de satışa çıkacak. Fiyatı ise Xbox LIVE için 800 Microsoft points, PlayStation Network ve Steam için $9.99 olacak.
 
    Bethesda bu içeriğin çıkış tarihini ve fiyatını belirledikten sonra 2 içerik daha duyurdu. Bunlar; Courier's Stash ve Gun Runners' Arsenal olarak sıralanıyorlar.

     Courier's Stash: (Xbox LIVE için 160 Microsoft points, PlayStation Network ve Steam için $1.99) Daha önce ön sipariş ile elde edilen bonus içerikleri -The Caravan Pack, Classic Pack, Mercenary Pack ve Tribal Pack- içinde barındırıyor. 

    Gun Runners' Arsenal: (Xbox LIVE için 320 Microsoft points, PlayStation Network ve Steam için $3.99) özel silahların, silah modların ve mermi, reçete tiplerine daha fazla seçenek ekliyor. Bu yeni eklenen nesneler oyunda bulunmayı bekliyor.
 
    Ayrınca Fallout: New Vegas'ın yeni içeriği 'Lonesome Road' için yeni ekran görüntüleri de yayınlandı. Bunları aşağıda bulabilirsiniz:

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360 dlc indirilebilir içerik lonesome road
Brink'in Ön Sipariş'e Özel İçerikleri Satışta! Aral'da Ön Sipariş Sezonu Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız