Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76'nın İçerisinde Kobe Bryant İçin Türbe İnşa Edildi

 
 
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde NBA efsanesi Kobe Bryant hayatını kaybetti. Kobe Bryant ile birlikte 13 yaşındaki kızı Gianna Bryant ve 7 kişi daha bu talihsiz kazada hayatını kaybetti. 
 
Kobe Bryant'ın ölümü sadece bir NBA oyuncusunun ölümü değildi. Kobe Bryant'ın sayesinde neredeyse her ülkede, her yaştan insanın, her meslek grubundan insanın hayatına küçük de olsa dokunmuş bir insandı Kobe. Bunların dışında henüz çok küçük yaşta olan kızı ve arkadaşlarının ölümü de bu trajik kazayı çok daha fazla üzücü hale getirdi. 
 
Kobe'nin ölümünden sonra sizlerin de fark etmiş olabileceği gibi. Kobe'nin bir şekilde hayatına dokundukları insanlar üzüntülerini veya saygılarını bir şekilde gösterdi.. Bunlardan biri de Bethesda'nın çevrimiçi oyunu olan Fallout 76'da yaşandı.
 
Bir oyuncu oyunun içerisinde Kobe Bryant için türbe diyebileceğimiz bir yapı inşa etti. Bu yapısını da Reddit üzerinden paylaştı ve şunları ekledi: "İnsanlar Kobe'ye olan saygısını gösterebilsin diye oyunun içerisinde böyle bir şey yapmak istedim. İnsanlar buraya gelsin dursun, silahlarını bıraksın ve Kobe hakkında konuşsun.".
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios kobe bryant türbe inşa hayatını kaybetti
Dune Filminin Resmi Logosu Tanıtıldı LCK 2020 Bahar Mevsimi'ne Seyircisiz Başlayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nevfel

31.1.2020 20:36:30

0
Kafaya bak. Bir masum çocuğun ölümü sana ne duygu yaşatırsa yaşatsın her ünlüden daha önemlidir. Ama sizin gibiler için sadece kendi zevk ve sefaları önemli olduğu için hergün yüzlerce masum çocuk açlıktan, savaştan vs belalardan ölüyor. Bas git. 150 bin küsür mesajının hepsi böyle boş beleş mesajlarla olmuş belli.

BSC Misafiri

30.1.2020 10:19:22

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Nevfel Hergün yüzlerce masum çocuğun öldüğü ama kimsenin umursamadığı dünyada ünlü bir sporcu için yapılanlara bak. İnsanlık bu kafayla hergün daha geriye gidiyor maalesef.
Bu heralde dünyanın en kötü argümanı olabilir. İnsanlar tabii ki de bildikleri, tanıdıkları, hayran oldukları; onlara bir şekilde dokunmuş, güzel duygular yaşatmış bir insanın ölümüne hiç tanımadıkları birinin ölümüne göre daha çok üzülürler, daha çok etkilenirler. Herkes çocuk ölümü haberlerine üzülür ve etkilenir mutlaka ama böyle bilinen herkesin sevdiği birinin ani ölümü tabii ki de daha çok etkiler onları. Sizin gibi her ünlü ölümünden sonra bu tip duyarlara giren kişilerin asla samimi olduğunu düşünmüyorum. Çok aşırı yanlış bir mantık.

speddy12

30.1.2020 02:21:35

+3
Efsoduyar

Nevfel

29.1.2020 23:41:09

+6
Hergün yüzlerce masum çocuğun öldüğü ama kimsenin umursamadığı dünyada ünlü bir sporcu için yapılanlara bak. İnsanlık bu kafayla hergün daha geriye gidiyor maalesef.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız