Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LCK 2020 Bahar Mevsimi'ne Seyircisiz Başlayacak

 
       League of Legends Kore Şampiyonluk Ligi (LCK), 2020 Bahar Mevsimi'ne seyircisiz başlayacağını duyurdu. Riot Games Kore’nin yaptığı açıklamaya göre oyuncuların, ziyaretçilerin ve yetkililerin sağlığının ve güvenliğinin korunması amacıyla 30 Ocak 2020 Cuma günü satışa sunulması planlanan karşılaşma biletleri zaman belirtilmeksizin askıya alındı. LCK’nin başlamasından önce yapılması planlanan basın günü ise iptal edildi. LCK 2020 Bahar Mevsimi, 5 Şubat Çarşamba günü T1 - DAMWON Gaming mücadelesi ile başlayacak.
 
     Bu haftanın başında yapılan açıklamayla ilk başta Corona virüsünün ortaya çıktığı Çin'de League of Legends Çin Pro Ligi, belirsiz bir tarihe kadar ertelenmişti. Şu an Çin Yeni Yılı kutlamaları için tatilde olan ligin karşılaşmalarına 5 Şubat'ta devam edilmesi bekleniyordu. Fakat virüse yakalanan vakaların artması nedeniyle ülkede kriz ilan edildi. Bununla birlikte 8 Şubat’ta başlaması planlanan, LMS ve LST’nin birleşimi olan Günaydoğu Asya liginin başlangıcı da Corona virüsü tehdidi nedeniyle belirsiz bir süre ertelendi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Fallout 76'nın İçerisinde Kobe Bryant İçin Türbe İnşa Edildi DiRT Rally 2.0'ın "Colin McRae: FLAT OUT" Paketi İçin Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız