Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 - Fallout Worlds Oyunculara iki Yeni Modu Sunuyor

 
 
Fallout 76 için yeni çıkan Fallout Worlds, oyunculara kendi Appalachia'larını oluşturmak, tasarlamak ve keşfetmek için gerekli araçları ve esnekliği sunuyor. Fallout Worlds iki yeni oyun modunu da beraberinde getiriyor: Yalnızca Fallout 1st üyeleri için Custom Worlds ve tüm Fallout 76 oyuncuları için Bethesda Game Studios tarafından tasarlanan Public Words.
 
Custom Worlds
 
Davet edilen yedi arkadaşa kadar beraber oynama fırsatı sunan ve Fallout 1st üyelerine özel tasarlanan Custom Worlds, oyunculara çeşitli oynanış özellikleri ve tam anlamıyla kendi eşsiz Appalachia'larını düzenleyebilme imkânı veriyor. Çatışma kurallarından C.A.M.P. kısıtlamalarına, hava koşullarından eşsiz görsel filtrelere kadar birçok şeyi değiştirebilirsin. Bu özelliklerden bazıları:
 
- Proximity Spawner (Düşman Çıkarıcı) - Oyun esnasında etrafınızda yaratıkların çıkmasını sağla
- Happy Builder (İnşaatçı Dostu) - Ulaşılması mümkün olmayan bölgelere ulaşmak için platformlar ve yapılar inşa et ve yerleşimlerin yükseklik limitini değiştir
- Sınırsız Cephane - Silah doldurmaya gerek kalmadan sınırsız mermiyle bitmek bilmeyen bir yıkım yarat
- Weather Effects Controller (Hava Koşulları Ayarları) - Sis, nükleer radyasyon ve hatta Kuantum Fırtınaları gibi hava koşullarını kontrol et
- Kişiselleştirilmiş Oynanış - PVP kurallarını ve zorluk ayarlarını değiştir
- Yerçekimi Ayarları - Ragdoll fiziğini etkinleştir, değişen zıplama mesafelerini aç ve düşme hasarını kapat  
 
Public Worlds
 
Tüm Fallout 76 oyuncuları Public Worlds'ü ücretsiz olarak deneyebilir. Bethesda Game Studios ekibi tarafından özenle tasarlanan Public Worlds, Custom Worlds içerisindeki çeşitli özelleştirme araçlarının sunduğu olanaklardan ufak bir kesit sunuyor. Public Worlds, tüm oyunculara, her biri Custom Worlds'deki çeşitli seçenek kombinasyonlarından oluşan ve sürekli olarak değişen bir yapıda benzersiz temalı Fallout Worlds deneyimi sunacak.
 
Oyuncular Adventure modundaki karakterlerini ister Public Worlds'e ister Custom Worlds'e aktarabilecek. Custom veya Public Worlds'deki ilerleme, Adventure modundan tamamen bağımsız olacak.
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Mobil Oyun EDENS ZERO Pocket Galaxy için ön Kayıtlar Başladı Tiny Tina’s Wonderlands’ın Yıldızlarla Dolu Oynanış Fragmanı Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.9.2021 14:02:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hudson51 Fallout 76'nın güncellemelerini yakından takip ediyorum da adamlar en başından beri oyuncuların özellikle Fallout 4 de ilgi gösterdikleri ev inşa etme tarzı geliştirmelere kafa yoruyorlar ve bu yönde bolca güncelleme geliyor tabi diğer şeylerle birlikte. Steam de de ortalama 5.000-10.000 oyuncuları da yetiyor herhalde ki o berbat çıkışa rağmen bu denli üzerine düşüyorlar. Gerçi oynayanlarda oyunun toparlandığını söylüyor.
O berbat çıkışı yaptıklarında kaybettiler hocam. Oyun Haziran 2020'de npc'li çıksa ve az biraz optimize özürlü olmasaydı kimse kötü demezdi.

Hudson51

10.9.2021 11:02:03

0
Fallout 76'nın güncellemelerini yakından takip ediyorum da adamlar en başından beri oyuncuların özellikle Fallout 4 de ilgi gösterdikleri ev inşa etme tarzı geliştirmelere kafa yoruyorlar ve bu yönde bolca güncelleme geliyor tabi diğer şeylerle birlikte. Steam de de ortalama 5.000-10.000 oyuncuları da yetiyor herhalde ki o berbat çıkışa rağmen bu denli üzerine düşüyorlar. Gerçi oynayanlarda oyunun toparlandığını söylüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız