Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tiny Tina’s Wonderlands’ın Yıldızlarla Dolu Oynanış Fragmanı Çıktı

 
 
2K ve Gearbox Entertainment bugün, Tiny Tina'nın öngörülemeyen zihninden yağmacı nişancı türüne yeni bir giriş olan Tiny Tina’s Wonderlands için yepyeni bir fragman yayınladı. Fragman, hayranların oyuna ilk bakışını içeriyor ve büyü, karakter yaratma ve masa üstünden esinlenilen Overworld gibi yepyeni mekanikleri ortaya koyuyor. Fragman ayrıca ilk kez all-star ünlü oyuncu kadrosunu da sergiliyor.
 
 
 
Ayrıca 2K ve Gearbox, Tiny Tina's Wonderlands'in, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC'de 25 Mart 2022'de çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler artık tüm platformlarda mevcut ve oyunu ön sipariş veren tüm oyuncular, benzersiz bir zırh olan Golden Hero Armor Pack'i alacak. Bu oyun içi eşya, tüm platformlardaki tüm sürümler için mevcuttur. Oyuncular ayrıca oyunun haber bültenine kaydolmak ve Town Crier Pack oyun içi kozmetikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için playwonderlands.com'u ziyaret edebilir. 
 
 Tiny Tina's Wonderlands'de oyuncular yüksek güçlü silahlarla dolu destansı bir maceraya atılacaklar. Bugünkü fragmanda gösterdiği gibi:

Tiny Tina, kuralların nadiren geçerli olduğu olağanüstü bir fantezi dünyasında düzensiz rehberinizdir. Hepsi uçsuz bucaksız bir Overworld ile birbirine bağlı olan görkemli şehirleri, nemli mantar ormanlarını, önsezi dolu kaleleri ve daha fazlasını keşfedin;

Hepsi kendi harika yeteneklerine sahip altı benzersiz karakter beceri ağacını karıştırıp eşleştirmenize izin veren geniş çok sınıflı sistemle kendi kahramanınızı yaratın. Seviye atlayın, yapınızı iyileştirin, cephanenizi genişletin ve nihai Fatemaker olun;

Çılgın birinci şahıs savaşlarında yıkıcı büyüler, güçlü silahlar ve benzersiz Aksiyon Becerileri ile kötülüğü alt edin. Ateş gücünüzü şakacı iskeletler, karada dolaşan köpekbalıkları ve devasa bölüm sonu canavarları dahil düşman lejyonlarını yok etmek için kullanın;

Sorunsuz çevrimiçi çok oyunculu veya yerel bölünmüş ekranda tek başınıza hikayenin keyfini çıkarın veya en fazla üç arkadaşınızla bir parti başlatın. Ganimetleri paylaşın veya en parlak ganimeti almak için acele edin - nasıl oynayacağınız size kalmış!
 
İnatçı kaptan Valentine (Andy Samberg), kurallara takıntılı robot Frette (Wanda Sykes) ve kuralları koyan ve dünyayı anında değiştiren sevilen, bomba atıcı Tiny Tina (Ashly Burch) deneyim için oyunculara katılıyor. Dragon Lord’u (Will Arnett) yenme maceraları sırasında oyuncular, ud kullanan bir Bardbarian ve Fairy Punchfather gibi sevimli uyumsuzlarla tanışacaklar. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera
Fallout 76 - Fallout Worlds Oyunculara iki Yeni Modu Sunuyor eFootball PES 2021 Mobile 450 Milyon indirmeye Ulaştı

Hudson51

10.9.2021 10:59:10

0
E bu baya orta çağ temalı Borderlands olmuş ya üstelik oyunda bütün Gearbox saçmalıkları da var. Bakalım Godfall hezimetinden sonra bunda da bir hezimet yaşarlar mı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız