Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4'ün Yeni Perk Sistemiyle Tanışın (Türkçe Altyazılı Video)

      Bethesda, Fallout 4'te karakterimizin yeteneklerini nasıl belirleyeceğimizi tanıtan bir video paylaştı. Videoda oyunda bulunacak yeni perk sistemini görüyoruz.

 
       Videoda görebileceğiniz gibi 70 adet ana perk Fallout 4'te bizleri bekliyor. Bu perkleri, özelliğimize göre seçebileceğiz. Yani oyunun başında karizmamızı 10 yaptığımızda 10. sekmedeki perk'ü doğrudan seçebileceğiz. Bahsettiğimiz videoyu Türkçe altyazılı olarak aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Wildstar'ın F2P'e Geçişiyle Beraber Grafikleri de Geliştirilecek RPG Türünün Efsane İsmi Chris Avellone, Divinity: Original Sin 2'nin Yapımına Katılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

PSBoy

26.9.2015 09:34:47

0
Ben bu sistemi çok sevdim.Oyuncuyu kısıtlama yok ama skyrim gibide değil.İstediğin perki istediğin zaman seçebiliyorsun.Oynayış şeklimi pekiştirir bunlar.

game07

25.9.2015 20:12:32

0
Fallout 4'e bile bu kadar eleştiri varsa half life 3 bir kaç video yayınlasa inanılmaz eleştirilir, oyun çıkınca büyük bir kesimin beklentisini karşılamaz.

Vernon Schillinger

25.9.2015 16:17:49

-2
Çok sade geldi bana.Biraz daha uğraşılabilirdi.

Boone

25.9.2015 15:59:36

-2
Oyunla ilgili tek beğenmediğim özellik olabilir. Eski perk seçme arayüzüne uyarlasalardı daha iyi olurdu. .Vault-Boy'u her yerde kullanmaları biraz ciddiyeti bozuyor bana göre.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız