Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Türünün Efsane İsmi Chris Avellone, Divinity: Original Sin 2'nin Yapımına Katılıyor


    Kickstarter üzerinden yola çıkan Divinity: Original Sin 2'yi bekleyen oyuncuları sevindirecek yeni bir haber paylaşıldı. RPG türünün en deneyimli isimlerinden Chris Avellone'un Larian Studios ile beraber Divinity: Original Sin 2'de çalışacağı açıklandı.
 
    Daha önce Fallout 2, Planescape Torment ve Pillars of Eternity gibi projelerle tanıdığımız Chris Avellone, Divinity: Original Sin 2'nin karakterlerini tasarlayan isim olacak. Yaptığı açıklamalarda Avellone anlaşma sürecini şu şekilde anlatıyor; "Larian Studios'a, Swen'e(Larian'ın CEO'su) ve Divinity serisine büyük saygım var. PAX'ta Swen'le denk geldik ve saatlerce RPG türüyle ilgili konuşma fırsatımız oldu. Konuşmanın sonunda anladık ki ikimiz de benzer şeyleri yapmak istiyoruz. Şimdi ise gerçekten de aynı projede bir aradayız ve bundan çok büyük gurur duyuyorum." 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
divinity original sin original sin 2 larian studios bağımsız rpg indie
Fallout 4'ün Yeni Perk Sistemiyle Tanışın (Türkçe Altyazılı Video) Dikkat! WarZ, Üçüncü Kez Farklı İsimle Steam'de Yeniden İndirilmeye Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Divinity: Original Sin 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız