Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4 İçin Yeni İçerikler Yolda + Fallout Shelter PC'ye Geliyor!


    Mod desteğinin Xbox One'dan sonra çok kısa süre içerisinde Playstation 4'e de geleceğini bir kez daha söyledikten sonra Fallout 4 ile işlerinin henüz bitmediğini söyleyip üç yeni indirilebilir içerik duyurdular.

    Duyurulan indirilebilir içeriklerden ilki Contraptions Workshop, 14 Haziran'da çıkışını yapacak. Bu içerik dizayn ettiğimiz yerleşim bölgelerinde elektronik mekanizmalar kurmamızı sağlayacak. Ardından gösterilen Vault-Tec Workshop ise kendi Vault'umuzu inşa etmemizi sağlayacak olan içerik. Son olarak Nuka-World adı verilen bir içerik gösterildi ki hakkında en az bilgiye sahip olduğumuz içerikte bu. Vault-Tec Workshop ve Nuka World için herhangi bir çıkış tarihi verilmedi.

    Android ve iOS platformlarında büyük bir başarı yakalayan Fallout Shelter Haziran ayı içerisinde PC için çıkışını yapacak. Ayrıca yayımlanacak olan 1.6 güncellemesi oyuna yeni karakterler, düşmanlar, keşfedilebilecek mekanlar ve yeni bir dövüş sistemi getirecek.

    Bütün bunların anlatıldığı ve aynı zamanda The Elder Scrolls: Skyrim Special Edition'un duyurulduğu videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Resmi Olarak Duyuruldu DOOM için Demo, Multiplayer DLC ve VR Desteği Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ultralisan

13.6.2016 14:49:18

0
Mobil oyunun ne işi var pcde.

WHITE_Wolf

13.6.2016 13:07:37

+2
Bethesda gine saçma sapan işlere devam ediyor fallout bitirecekler anlaşıldı fallcraft yapın şu oyunun ismini artık rezil ettiniz zaten skyrim remastred da tam komedi modcular bundan daha iyisini zaten yapıyor onların çalışmalarından birini getirseydiniz boşuna uğraşmazdınız.

Boone

13.6.2016 08:39:09

0
Nuka World'un kısa videosunda uzun zaman sonra Fallout 4'te gerçek bir Fallout havası aldım. Atmosferi New Vegası hatırlattığı için sanırım.

CheKD

13.6.2016 06:19:42

0
Kendi vaultumuzu inşa etme fikri güzel bence.Fallout Shelter ise geçtiğimiz sene duyurulduğundan bu yana çok fazla gelişme kaydetti bence,devamlı yeni içerik geliyor ücretsiz olmasına rağmen,bugün bir çok oyun çıktıktan bir kaç ay sonra bu desteği bitiriyor hak etmediği fiyatlara satılmalarına rağmen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız