Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Facebook'taki Playfish Oyunlarında Değişim

Pet Society, Playfish'in en çok oynanan oyunu

      2007 yılında Londra'da kurulan Playfish oyun dünyasının en büyük sosyal oyun yapımcılarından birisi. Firmanın oyunları bugün 55 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve bu kullanıcıların 37 milyonu facebook yoluyla bu oyunları oynuyor.
 
      2009 yılında Electronic Arts tarafından satın alınan Playfish'in amacı şimdi daha da büyük. Zaten arkalarında EA desteği varken büyümemeleri kolay değil.
 
      Bu ünlü firma 1 Haziran'da itibaren facebook'taki para birimlerinde değişikliğe gidiyor. Bunun nedeni ise alternatif para birimlerine karşı facebook'un aldığı önlemler. Playfish oyunları belirtilen tarihten itibaren facebook'un belirlediği kredi sistemini kullanacaklar.
 
      Electronic Arts ve Playfish ise mevcut para birimiyle, facebook kredisi arasındaki dönüşümün hesaplamaları ile uğraşıyor. 1 Haziran'da hesabınızdaki değişiklikler sizi şaşırtmasın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 PC Playfish facebook
Playstation Home'un 1.5 Yamasında Büyük Yenilikler The Last Guardian ve Team Ico Collection Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız