Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Fable 3 Co-op Modu İstediğiniz Gibi Olacak."


 
Fable II gerçekten muazzam bir oyundu, insan ilişkilerimizi kendi psikolojik yapımız ve kişiliğimizle belirlediğimiz Fable II'de harika savaş sistemi, müzikler ve hafızamıza kazınacak bir çok ana şahit olmuştuk. Ancak bu kadar muhteşem bir oyunda elbet bir eksi yön olacaktı, o da tahmin edilebileceği gibi co-op moduydu. Ancak görünüşe göre Molyneux, bunu Fable III ile yıkmak istiyor.
 
Bu hafta önce yaptığı bir röportajda Fable 2'nin co-op sorunundan ve aldığı şikayetlerden kafasının şiştiğini açıklayan Molyneux, "Fable III herşeyi çözecek" diye konuştu ve şöyle devam etti;
 
“Co-op'dan bahsediyorsunuz, kahramanınızın arkadaşınızın dünyasına girmesini veya arkadaşınızın sizin dünyasına gelmesini istiyorsunuz, peki bunu alacaksınız. Başkasının dünyasına girdiğinizde onun kamerasına takılı kalmak istemiyorsunuz, öylece çıkıp istediğiniz şeyleri yapmak istiyorsunuz, tamam öyle olsun, bunu istediniz ve alacaksınız ancak bunun bazı sonuçları olacak."

Ayrıca Fable III'de co-op modundaki kişilerin oyunda evlenebileceğini de sözlerine katan Molyneux, yeni oyunla ilgili bizi şaşırtmaya devam ediyor. Nasıl bir oyun olacağını merakla beklediğimiz Fable III'ün en çok merak edilen konusu ise hiç şüphe yok ki Natal'ı nasıl kullanacağı..
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg xbox 360
Flow, Amerika PSN için Bedava Natal'ın İsmi Değişebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız