Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF XI'den FF XIV'e Geçenler Ödüllendirilebilir

     Final Fantast XI oynayan oyuncuların Final Fantasy XIV'e geçiş yapması veya iki oyunu da aynı anda oynaması halinde bu oyuncuların ödüllendirilebileceği açıklandı. Henüz kesinlik kazanmayan bu durum için Square Enix'den Hiromichi Tanaka'nın ağzından şu sözler çıktı. 

"Final Fantasy XI'in çıkmasından 8 sene geçtiğine göre sanırım artık zamanı dolmak üzere, bu yüzden Final Fantasy XI oyuncularının Final Fantasy XIV'e geçiş yapmalarını istiyoruz. Ancak FF XI oyuncularının FF XI ile ilgili özel anıları olduğunu anlıyoruz, o yüzden aynı zamanda FF XI'e devam etmek isteyen oyuncular da mutlaka olacaktır. Bu yüzden herkesi mutlu etmek istiyoruz ve müşterilerimize bazı bonus'lar takdit etmeye çalışacağız."

      Tanaka bunlara ek olarak bedava oynanan MMO'lardan bahsetti, Bu tarz oyunların World of Warcraft'ın domine ettiği MMO pazarında yer bulamadıkları için ödeme sisteminden vazgeçtiklerini düşündüğünü söyleyen Tanaka, gerçek MMO oyunlarının ödemeli olması gerektiğini savundu. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg mmorpg square enix pc ps3 final fantasy 14 xbox360 tanaka final fantasy xi
Call of Black Ops, DS İçin de Duyuruldu Famitsu İnceleme Notları (27 Temmuz)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız