Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF XIV'ün Bedava Deneme Süreci 1 Ay Uzatıldı


 

    Final Fantasy XIV çıktığı andan itibaren eleştiri yağmurunu tutuldu. Onlarca bug ve kırık questler yüzünden neredeyse oynanamaz durumda olduğu söylenen oyun için Square Enix bedava deneme sürecini uzattığını açıkladı. Nedeni ise 'oyunun şu andaki durumu' olarak gösterildi ve oyunun yamalanması için daha fazla referansa ihtiyaçları olduklarını itiraf ettiler.
 
    Square Enix bile 'oyunun şu andaki durumu' diyerek Final Fantasy XIV'ün ne hallerde olduğunu gözler önüne serdi. Mükemmel bir serinin bu noktaya gelmesini görmek gerçekten çok üzücü.

    Oyunu bedava deneme sürecinin 30 gün daha uzatıldığını söyleyelim. Bu süreçte Square Enix kırık parçaları yerine oturtmak istiyor. Keşke oyun böyle çıkacağına son zamanlarda çoğu oyunun son anda farkedip yaptığı gibi ertelenseydi ...
 
    Oyunun Gamerankings'deki inceleme ortalaması şu anda %51.43... Bu son çıkan bir Final Fantasy oyunu, yanlış anlaşılma olmasın. Gerçekten çok yazık...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 MMORPG bug yama deneme süreci uzatma
Kirby's Epic Yarn'a Tam 4 Oynanış Videosu Molyneux Fable IV İçin İlk Sinyali Yaktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız