Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evolve'daki Karakterinizi Farklı Bir Konsola Aktaramıyorsunuz


      2K'nın dağıtımcılığında oyuncularla buluşan FPS aksiyon oyunu Evolve, bildiğiniz gibi uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde nihayet çıkışını yaptı. Oyunu farklı konsollarda aynı hesabıyla oynamaya çalışan oyuncular sinir bozucu bir hatayla karşılaşıyor.
 
       Eğer aynı hesabınızı farklı bir konsolda Evolve oynamak için kullanmak isterseniz karakter ilerlemenizin aktarılmadığını göreceksiniz. Yapımcı ekip Turtle Rock bu durum hakkında henüz resmi bir açıklama yapmış olmasa da durumun farkında olduğu söyleniyor. Konu hakkında daha fazla bilgi geldikçe sizlere aktaracağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak reddit.com evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
GDC 2015’de CRYENGINE’in Gücünün Ortaya Çıkışına Tanıklık Edin! Hatred, Steam'de Yetişkinlere Özel İlk Oyun Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SavasLordu

13.2.2015 17:01:43

0
Bu oyun hakkinda bsc ekibi neden bir inceleme yayinlamiyor mini oyunlarda bile hemen inceleme yapıldığını görüyoruz...

einhander

13.2.2015 14:05:46

+1
oyunun ılk betasına katılıp beta suresınce oynadım fakat bana aşırı sıkıcı geldı oyun. ilgimi çekmiyor oyuncularıda kendine ne kadar bağlayabilir bilmiyorum.

HighWings

13.2.2015 12:46:28

0
Açıkcası bu oyunu Xbox One da oynuyorum ve oyun gerçekten eğlenceli. Tanımadığım kişilerle bile oynasam kulaklık kullandığım için sohbet çok eğlenceli oluyor. Benim bu oyuna para tuzağı diyen kişilerden anlamadığım şu oyunda hani o 136$ ekstra içerik varya herkesin isyan ettiği, onların neredeyse hepsi karakter yada silah skini yada oynayarak açılabilecek karakterler.Oynamak için almak zorunda değilsinizki, karakteri güçlendirmiyoda niye isyan edildi anlamadım..Ha ileride 4. canavara para alınır o zaman firma haksızdır çünkü o zaman çakallık olur haksızlık olur. Ama skin için para istemelerine isyan etmek anlamsız. Oyunu etkilemeyen şeylere para istemeleri olabilir ama etkileyen özellikler para isterlerse tabikide mailimizi atacağız firmaya.

halflıfe

13.2.2015 12:16:16

0
tabi ki bu benim şahsi fikrimdir fakat ben böyle bir oyunun neden yapıldığını dahi anlamadım oynama şansı buldum evet tamam bir zevki varda bundan katkat daha iyi olan titanfall bugün oynayacak oyuncu bulamasken bu oyunda yarın bir gün kimse kalmaz ancak dlc ler bedava olursa onunda olacağını hiç sanmıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız