Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evolve Aslında Bir Önceki Neslin Oyunuydu


    İlk başta THQ çatısı altında yapım sürecine başlanan Evolve, firmanın iflasından sonra Take Two'ya 10.8 milyon dolar gibi bir prototip oyun için yüksek diyebileceğimiz bir fiyattan satılmıştı. Left 4 Dead serisinin asıl yapımcıları tarafından geliştirilen oyun, aslında bir önceki nesil için planlanıyormuş
 
    Yeni haliyle PC, PS4 ve Xbox One'a duyurulan Evolve adına Turtle Rock Studios'un kurucusu bazı açıklamalar yaptı. Chris Ashton, "THQ çatısı altındayken oyunun yapımına başladığımızda yeni nesil konsollar nedir bilmiyorduk. Dolayısıyla ana düşüncemiz PS3 ve X360 nesline çıkarmaktı. Ancak böyle bir oyunu bir önceki neslin konsollarına geliştirmek bizim için çok zordu." açıklamalarını yaptı.
 
    Ashton'ın belirttiklerine göre yeni nesil konsolların duyurusundan sonra 2K Games yetkilileriyle bir görüşme yapılmış, sonrasında ise yetkililerden onay kararı alınmış. 2K Games, daha iyi görsellik için bir önceki nesil konsollara geliştirilen sürümü iptal ettirmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
Titanfall'ın İlk Güncellemesi Duyuruldu Final Fantasty XIV Super Nintendo İçin Yayınlansaydı Nasıl Olurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız