Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eurogamer: Alien: Isolation 2 Söylentisi Doğru Değil

 
   Resmi PlayStation dergisinde (Sayı #135) yer verilen bir söylenti haberinde Creative Assembly'nin Halo Wars 2'den sonra yeni Alien oyununun geliştirme sürecine başlamış olabileceği yazılmıştı.
 
"Kaynaklarımız, Halo Wars 2'deki işlerin bitmesinden sonra Alien Isolation geliştiricisi Creative Assembly'nin yeni Alien oyununu geliştirmeye başlamış olabileceğini söyledi."  
 
   Ancak Eurogamer bu söylentiyi yalanladı.
 
   Eurogamer'ın kendi kaynaklarından edindiği bilgiye göre Creative Assembly, Halo Wars 2'den sonra bir projenin prototipine başlamış ancak bu proje Alien oyunu değil. Sega tarafından Eurogamer'a belirtilene göre de stüdyonun tüm odağı şu anda Total War: Warhammer 2 ve henüz duyurulmamış bir proje üzerinde. Bildiğimiz kadarıyla da henüz duyurulmamış bu proje tarihsel bir Total War oyunu.
 
   Ayrıca Eurogamer, Resmi PlayStation dergisi ile iletişime geçti ve dergi editörü Ian Dean "Derginin Rumour Machine (Söylenti Makinesi) bölümü hakkında daha fazla ayrıntı konuşamayız." dedi.
 
   2014'te çıkış yapan Alien: Isolation şu anda PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın Satış Miktarı Açıklandı Tekken 7'nin Yeni Videosunda Oyun Modları Tanıtılıyor

MoÇü

27.4.2017 18:51:12

+1
Sevinmiştim be ne güzel yeni oyunu geliyor diye. :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız