Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Etkileşimli Borderlands Serisi Duyuruldu: İşte İlk Detaylar

 
 
Genvid Entertainment ve Gearbox Entertainment, etkileşimli oyun serisi Borderlands EchoVision Live'ı duyurdu. Oyun etkileşim odaklı olacak ve izleyenler oyuna müdahale edebilecek.
 
Topluluk odaklı bir seri olacak ve kararlar ortak alınacak
 
 
 
TV ve oyun dünyalarını bir araya getiren Genvid, oyunları temel olarak topluluk odaklı geliştiriyor ve izleyicilerin hikayelerine dokunmalarını sağlıyor. Bu sayede izleyiciler / katılımcılar doğrudan oyunun gidişatını değiştirecek kararlar verebiliyor.
 
Borderlands'in bu etkileşimli serisi sekiz masum turistin maceralarını konu alıyor. Oyuncular ve yayıncıların ortak olacağı bu macerada hikaye kararları ortak alınıyor ve her topluluk kararıyla beraber gidişat değişebiliyor. 
 
Öte yandan Genvid ekibi sadece bu oyun üzerinde çalışmıyor aynı zamanda geçtiğimiz süreçte duyurulan Silent Hill: Ascension üzerinde de uğraş veriyor. Stüdyo bu yeni Borderlands projesini San Diego Comic-Con'da duyurdu. 
 
Diğer taraftan geçtiğimiz hafta Borderlands'in uzun metrajlı filminin 9 Ağustos 2024'te sinemalarda olacağı doğrulandı. Lilith rolünde Cate Blanchett, Roland rolünde Kevin Hart ve Claptrap rolünde Jack Black'in rol aldığı filmin yazarlığını ve yönetmenliğini Eli Roth üstleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Borderlands EchoVision Live
Xbox, Dünyanın İlk Pizza Kokulu Oyun Kontrolcüsünü Tasarladı Call of Duty Modern Warfare 3'ün Logosu Monster Reklamıyla Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız