Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3, Avrupa'da Switch Konsolu için Derecelendirildi

 
Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2020 yılında 2K tarafından yayınlanan aksiyon FPS oyunu Borderlands 3, Pan European Game Information tarafından Switch konsolları için derecelendirdi. Switch konsol sürümü oyunun mevcut tüm indirilebilir içeriği içerecek şekilde derecelendirildi.
 
Borderlands 3 Switch konsollarına geliyor 
 
 
Aksiyon fps ryo oyunu Borderlands 3, bu derecelendirme sayesinde Swtich konsollarına gelebilir. Şu anda henüz resmi bir duyuru olmasa da genellikle oyunların başka sürümleri bu şekilde derecelendirildikten sonra çıkış yapıyor. Pan European Game Information yapılan bu derecelendirme de oyunun Switch konsollarına geleceğini gösteriyor.
 
Borderlands 3 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve  Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. Yayıncı 2K veya geliştirici Gearbox Software tarafından henüz resmi olarak bir Switch sürümü duyurulmadı. 
 
Borderlands 3'ün standart fiyatı Steam üzerinde 309,00 TL, Deluxe Edition sürümü 399,00 TL, Ultimate Edition sürümü ise 516,00 TL'den satışta. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS
BBL Esports, AimDLL Transferi Hakkında Duyuru Yayınladı! Persona 5 Royal Satışları Yeni Platformlarda 1 Milyon Satışı Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız