Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski God of War Sanat Yönetmeni Büyük Çaplı Bir Proje için Netflix'e Katıldı

 
 
Netflix, orijinal ve birden fazla platformda piyasaya sürülecek olan büyük çaplı bir oyun projesi için güney Kaliforniya'daki yeni oyun stüdyosuna eski God of War Sanat Yönetmeni'ni dahil etti. Santa Monica ekibi içerisinde yer alan Raf Grassetti, bu ayın başlarında 10 yılın ardından Sony'den ayrıldığını duyurdu.
 
Yeni bir büyük çaplı yapım geliyor
 
 
 
Eski Overwatch yönetici yapımcısı Chacko Sonny liderliğindeki Netflix stüdyosuna katılan Raf Grassetti, şu anda büyük çaplı (AAA) bir oyun üzerinde çalışıyor. Yine geçen ay Microsoft'tan ayrılan Halo stüdyonun yaratıcı yönetmeni Joseph Staten ve daha önce Gears 5'te baş programcı olan teknoloji yönetmeni Jerry Edsall bu stüdyoda yer alıyor. Tüm bu isimler şu anda beraber çalışıyor.
 
Grassetti, ekibe katıldığını duyurmak adına geçtiğimiz günlerde bir gönderi paylaşmıştı. Bu gönderide şunları aktardı: "Yeni bir orijinal IP (AAA) üzerinde çalışmak için Netflix'e katıldığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Bu proje için şu anda Joseph Staten, Jerry Edsall ve Chacko Sonny ile çalışıyorum."
 
Öte yandan Netflix, Mart ayında bu yıl içerisinde 40 oyun daha yayınlamayı planladığını bildirdi. Bu oyunların birçok platformda yer alması planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Netflix Raf Grassetti
SOEDESCO, Between Giants Ekibine Yayıncı Ortağı Oldu Meta Quest 2023 Etkinliğinde Duyurulan Tüm VR Oyunlar: Tam Liste

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Netflix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız