Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix, Devil May Cry Anime Uyarlamasını Duyurdu!

 
 
Netflix, Capcom tarafından oyunculara sunulan Devil May Cry serisinden ilham alan yeni anime dizisini duyurdu. Adi Shankar tarafından oluşturulan bu anime uyarlaması Güney Koreli animasyon stüdyosu Studio Mir tarafından uyarlanıyor.
 
Netflix ile Capcom daha önce birçok projeye imza attı
 
 
 
Daha önce Netflix'in Castlevania uyarlamasında çalışan Adi Shankar tarafından yönetilen bu proje için duyuru fragmanı yayınlandı. Duyuru fragmanı içerisinde arka planda dikkat çekici bir müzik, Devil May Cry logosu ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Anime dizisi hakkında pek bir şey bilinmese de bu proje Netflix ile Capcom arasındaki ilk ortak çalışma değil. İki şirket daha önce birçok farklı Resident Evil projesini hayranlara sundu ve şu anda bir Mega Man filmi de yapım aşamasında.
 
Netflix ayrıca Horizon Zero Dawn, Gears of War, Assassin's Creed ve BioShock gibi geliştirme aşamasındaki projelerle video oyunlarını uyarlama konusunda çekingen davranmıyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Netflix Netflix Türkiye haberler
FUT Esports, MONSTER PROTALITY Season 7'nin Şampiyonu Oldu! Netflix, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft Animasyon Uyarlamasını Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.9.2023 10:09:29

+1
önceki devil may cry animesi çöp olmasa bile vasattı netflix animelerini pek sevmem ama cyberpunk gibi efsane animelere imza da atabiliyorlar bu animede çok güzel duruyor bekliyorum .

BSC Misafiri

28.9.2023 23:52:49

0
seytani bile aglatir bu netflix, hala neden uyarlama pesindeler anlamiyorum. neye ellerini atsalar mahvettiler, yok ettiler. yaziklar olsun. acar orjinal animeyi 15. kez izlerim netflxi izleyecegime.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Netflix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız