Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SOEDESCO, Between Giants Ekibine Yayıncı Ortağı Oldu

 
 
Hem dijital hem de fiziksel oyunların dağıtıcısı SOEDESCO, yeni oyun projesi için Brezilya / Sao Paulo merkezli oyun geliştirme stüdyosu Between Giants ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Between Giants daha önce hikaye odaklı müzikal macera oyunu Distortions'ı piyasaya sürmüştü.
 
Ortaklık konusunda çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
Between Giants ekibi bu ortaklık sayesinde yeni bir oyun geliştirecek ve bu kapsamda oyunculara sunacak. İleride belki de birçok oyunu görebileceğimiz bu ortaklık hakkında Between Giants bir basın açıklamasında şunları aktardı:
 
"Son projemiz Distortions'ın başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden bu yana hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Yeni bir ortaklıkla beraber SOEDESCO'nun bir sonraki oyunumuz için bizlerle olması gerçekten de gurur verici. SOEDESCO sadece oyun tasarım felsefemize inanıp desteklemiyor aynı zamanda ekibimizin duruşuna ve oyun endüstrisinde yeni bir şeyler yaratma vizyonumuza ortak oluyor."
 
Ekip ayrıca sonraki projeleri hakkında bilgi verdi: "Bir sonraki projemizi Patagonya'nın zengin kültürel mirasından ilham alarak hazırlıyoruz. Dünya üzerinde bulunan bu ücra köşeleri sırt çantamızla gezmeye olan merakımız bizleri buralara kadar getiriyor."
 
SOEDESCO ortaklığıyla beraber başarılı işler başarmayı hedefleyen Between Giants umuyoruz ki güzel projelerle beraber karşımıza çıkar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu SOEDESCO Between Giants Distortions
Birinci Şahıs Hayatta Kalma Oyunu Forever Skies Erken Erişim Olarak Geliyor Eski God of War Sanat Yönetmeni Büyük Çaplı Bir Proje için Netflix'e Katıldı

overactive

6.6.2023 00:33:44

0
merhaba, sodexo geçiyor mu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız