Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski EA Başkan Yardımcısı Oculus Rift Projesinde

 
     Oculus Rift projesine önemli isimler katılmaya devam ediyor. John Carmack'ın da dahil olduğu projeye eski bir EA çalışanı da katıldı. Electronic Arts'ın eski başkan yardımcısı David DeMartini'nin Oculus Rift sanal gerçeklik projesine katıldığı açıklandı.
 
    DeMartini, Oculus Rift projesindeki görevinin daha önce Electronic Arts'ta yaptığı işten çok da farklı olmadığını söyledi. EA Partners programındaki gibi Oculus Rift projesinde de küçüklü büyüklü geliştiricilerle görüşecek olan DeMartini, firmaları büyük ilgi gören sanal gerçeklik uygulamasına destek vermeye ikna etmeye çalışacak. Bu kadar ünlü ve deneyimli kişilerin projeye katılmasından sonra Oculus Rift'ten beklentiler ve umutlar artıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers EA Oculus Rift David DeMartini
2013'te PS Plus Sahiplerine Verilen Oyunlar 2013 Yılının En Yüksek Puanlı Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Garrus

23.12.2013 01:33:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: einhander youtubeda oyun oynanırken vıdeolar var gercekten coook eglencelı duruyordu ılk baslarda ılgımı cekmemıstı etkıleyememıstı fakat vıdeoları gorunce benı bır haylı etkıledı umarım cok cok basarılı olur gelecegınde en onemlı teknolojılerınden bırı olur
zaten saflarınıda guclendırmeye devam edıyor
evladım, sen küçükken ateşli hastalık mı geçirdin?

einhander

22.12.2013 18:16:35

0
youtubeda oyun oynanırken vıdeolar var gercekten coook eglencelı duruyordu ılk baslarda ılgımı cekmemıstı etkıleyememıstı fakat vıdeoları gorunce benı bır haylı etkıledı umarım cok cok basarılı olur gelecegınde en onemlı teknolojılerınden bırı olur zaten saflarınıda guclendırmeye devam edıyor

Executor06

22.12.2013 10:05:53

0
Oyunculuğu bambaşka bir aleme taşıma potansiyeli olan harika bir proje, çok heyecan verici gerçekten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız