Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eric Peterson Star Citizen Yerine Descent'i Seçti

 
     Eric Peterson 20 yıldır oyun sektöründe ve uzay oyunlarına karşı ayrı bir ilgisi var. Nisan 2012'de Star Citizen'ı geliştirmeye başlayan Cloud Imperium Games'in kurulmasına yardımcı oldu. Cloud Imperium o günden beri 900.000 kişinin gönüllü katkısıyla 78,6 milyon dolar topladı. Bu oyun sektöründe ulaşılmış en büyük ve en akıl almaz kitle fonlaması.
 
     Geçen sene sonunda Eric Peterson bu fona ardında bırakarak kendi yoluna gitti. Olayın asıl sebebi Austin, Texas'daki evini bırakıp Los Angeles'a gitmek istememesiydi. Kendisi olayı şöyle açıklıyor, "Onlar benim arkadaşlarım, bakın bu firmayı onlarla ben kurdum, ama daha önce kendi özel yaşamımdan çok fazla feda etmek zorunda kaldım, artık bunu yapmak istemiyorum. Benim için öncelik artık ailem"
 
     Aile önce gelebilir ama bu Peterson'ın kendi projesi olan Descent: Undeground'ın peşinden gitmesine engel olmadı. Descent çıktığı dönem gayet başarılı olmuştu ve kişisel olarak uzay oyunlarına bağlılığı ile Peterson yeni bir kitle fonlaması başlattı. Haber yayınlandığı zamanda 17 saati kalmış olan fonlama, 519.000 dolar / 600.000 dolar seviyesindeydi. Peterson bir çok fonlamanın son bir kaç saatte amacına ulaştığını ve başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Ayrıca 600.000USD' iyi bir para gibi gözükse de, Descent'in sadece çoklu oyuncu kısmının geliştirilmesine yetecek gibi gözüküyor.
 
     Descendent Studios(Peterson'ın yeni kurduğu firma) daha sonradan tek kişilik oyun ve kullanıcıların yarattığı içerikleri(başarılı yaratıcılara kar verilecek)eklemeyi planlıyor
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Engadget Descent star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Call of Duty: Black Ops 3'den Yeni Bilgiler Sızdırıldı The Witcher 3, Speedrun ile Kaç Saatte Bitiyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

10.4.2015 21:52:48

0
gelsın bunuda oynarız sıkıntı yok

BSC Misafiri

10.4.2015 14:02:18

0
ozel hayatini bahane ederek hainlik yapmis cocuk degil sonucta oylece cekip gidemeyecegini bilmeliydi

ulwi

10.4.2015 10:49:57

+1
Eski oyunun birebir aynısının remake ini yapsaydı keşke, oradaki dar kısıtlı alanda gezmesi ve kontrollerin rahatlığı çok iyiydi. Bu bana sıradan bir uzay gemisi savaşı gibi göründü.

EmuMaster

10.4.2015 10:26:04

0
Ooo dos versiyonu çok güzeldi bu oyunun gelsin bakalım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız