Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Veritabanındaki 200 GB'lık Veri Sızdırıldı!

 
 
Bir hacker grubu, Epic Games'in veri tabanında yer alan yaklaşık 200 GB'lık veriyi ele geçirdiğini bildiriyor. Cyber Daily tarafından bildirildiği üzere Mogilevich adıyla anılan bu hacker grubu, Darknet sitesinde Fortnite ve Epic Games'e ilişkin verilerin ellerinde olduğunu iddia ediyor.
 
Verilerin şu anda satıldığı bildiriliyor 
 
 
 
Yayınladıkları mesajda, Epic Games'in sunucularına sessiz bir şekilde saldırı gerçekleştirdiklerini ve toplamda 189 GB boyutundaki bilgilerin ele geçirildiği ifade ediliyor. Bu veriler arasında e-postalar, şifreler, kullanıcıların gerçek isimleri, ödeme bilgileri, kaynak kodları ve daha fazlasının bulunduğu belirtiliyor.
 
Aynı mesajda, bu verilerin satılık olduğu ve bu verileri satın almak isteyen bir kişi için de bağlantı linkinin olduğundan söz edebiliyoruz. Hacker grubu içerisinde yer alan biri, verilerin satın alınması için 4 Mart'a kadar süre veriyor. Ancak bu verilerin fiyatı hakkında herhangi bir rakam verilmiyor.
 
Öte yandan Cyber ??Daily'e göre Mogilevich yeni bir fidye yazılımı grubu olarak karşımıza çıkıyor ve Epic Games de grubun dördüncü hedefi. Bunlardan ilki, geçen hafta hacklenen Nissan yan kuruluşu Infiniti USA'ydı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
YU-GI-OH! Duel Links’te Yaratık Çağırmanın Yepyeni Bir Yolunu Keşfedin! Telltale Serisi The Expanse Geliştiricisi Deck Nine Küçülmeye Gidiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.2.2024 22:38:24

0
ne istediniz lan fakir fukara babasından

BSC Misafiri

28.2.2024 21:26:27

0
Yalanlandı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız