Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bu Haftaki 719 TL'lik Ücretsiz Paketini Almayı Unutmayın!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz paketi bildiğiniz üzere geçtiğimiz Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda aksiyon, nişancı, macera paketi Destiny 2: Legacy Collection'ı (2023) kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Paketi 20 Aralık Çarşamba TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Destiny 2: Legacy Collection
 
 
 
Koleksiyon paketi içerisinde farklı farklı ek içerikler yer alıyor. Bunlarla beraber elbette deneyiminizi genişletebiliyorsunuz. 2023 koleksiyon paketi içerisinde 3 farklı sefer görevi, 37 silah, 15 zırh ve savaş alanını kaosa çevirebileceğiniz ve kontrol edeceğiniz statis gücünün kilidini açabiliyorsunuz. Paket içerisinde yeni deneyimler, diğer ek paketler ve içerikler yer alıyor. Bunlarla beraber elbette daha geniş bir deneyime adım atabiliyor ve ayrıca diğer oyuncularla beraber de büyük bir mücadeleye atılabiliyorsunuz. Oyun içerisinde nişancı ve aksiyon deneyimi üzerinde ne kadar çok ustalaştırırsanız o kadar çok düşmanların üstesinden gelebilirsiniz. Zaten oyunun odağında nişancı bir tema yer alıyor. Bu temayla beraber oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz.
 

Paket dahilinde ana oyuna erişemezseniz ve ana oyun kütüphanenizde bulunmuyorsa, elbette küçük bir arama yaparak Epic Games mağazası üzerinden ana oyunu da kütüphanenize dahil edebiliyorsunuz. Ücretsiz bir şekilde dahil edebildiğiniz bu yapım, elbette ek içeriklerle beraber daha iyi bir deneyimi bizlere sunmayı hedefliyor. 2023 paketi içerisinde de aşağıdaki detaylar yer alıyor:
 

 
Oyun ve paket hakkında 
 
 

Oyun içerisinde farklı ek paketlerle beraber yeni deneyimleri adım atabiliyor ve farklı bölgelerle beraber de oyunda yeni manzaralara geçiş yapabiliyorsunuz. The Witch Queen adlı içerikle beraber yozlaşmış bir bölgeye doğru ilerleyebiliyor, burada çeşitli gizemleri açığa çıkarabiliyor, yeni silahları bulmanın ve bu silahların sırrını açığa çıkarmakla beraber aynı zamanda elinizdeki kılıcın gücünü ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bununla beraber, farklı düşmanlarla beraber burada kapışabiliyor ve düşmanlarını üstesinden gelerek de onlara gücünüzü gösterebiliyorsunuz.

Beyond Light adlı paketle beraber de elbette Europa sınırına doğru ilerleyebiliyor, yukarıda bahsettiğimiz statis adlı büyük bir karanlık gücü açığa çıkarabiliyor ve bu güçle beraber de elbette düşmanlara karşı gelebiliyorsunuz. Hem hikaye içeriğinin hem de çevrimiçi odaklı bu yapımın elbette her bir oyuncuya hitap etmesi oldukça normal bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bunun dışında, işbirliği yapabileceğiniz görevler de burada bulunuyor ve arkadaşlarınızı yanınıza çağırarak bu görevleri tamamlayabiliyorsunuz. Bu görevleri tamamlayarak cephaneliğinizi genişletebilir, farklı silahlar elde edebilir, farklı donanımlarla beraber daha fazla ilerleme kat edebilir ve ışığın ötesine geçebilirsiniz.

Shadowkeep adlı içerikle beraber şehir kahramanları teması bizlere aktarılıyor ve aynı zamanda galaksinin güvenliği tamamen sizden soruluyor. Farklı galaksileri adım atabildiğiniz ve ay yüzeyinin altında uyuyan kadim kötülüklerin ortaya çıktığı bu yapım içerisinde gizemli olaylar meydana geliyor ve bu gizemli olayları elbette elinizdeki insanların kılıcı ile beraber ortadan kaldırabiliyorsunuz. Diğer taraftan karanlık çağ buralara hükmetmeden önce elbette elinizi hızlı tutmanız gerekiyor. Bununla beraber de oyundaki yerinize alabiliyorsunuz.
 
 

Destiny 2 dünyası geniş bir evrene bünyesinde barındırıyor ve burada Güneş sistemlerinden diğer gezegenlere kadar farklı kısımlar bulunuyor. Buraları keşfedebileceğiniz ve bu güneş sisteminin gizemlerini açığa çıkarabileceğiniz bir yapı aynı zamanda oyundaki yerini alıyor. Birinci şahıs nişancı aksiyon deneyimi ile beraber karşımızda bulunan bu oyunda güçlü elemesel becerilerin kilidini açabiliyor, kendi görünümümüzü özelleştirebiliyor, kişiselleştirebiliyor ve aynı zamanda kendi oynanış tarzınızı da oyuna dahil edebiliyoruz. Dolayısıyla bu oyun içerisinde ve bu oyun özelinde her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve aynı zamanda benzersiz teçhizatlar toplayabiliyor. Bu teçhizatlarla beraber elbette oyunda daha güçlü konuma gelebiliyor ve aynı zamanda sinematik kampanyanın da tadını çıkarabiliyor.
 
Zorlu görevlerle beraber yer alabileceğiniz yapım içerisinde çevrimiçi odaklı bir yapı bulunuyor. Bu yapı ile beraber aynı zamanda arkadaşlarınızı yanınıza çağırarak işbirliği görevlerini yerine getirebiliyor, çeşitli PvP modlarına geçiş yapabiliyor ve ister arkadaşlarınıza ister tek başınıza diğer oyuncularla beraber kapışabiliyor ve mücadele içerisine girebiliyorsunuz.
 
Oyun her ne kadar çevrimiçi unsurlar içerse de arka planda bir hikaye bulunuyor. Bu hikayeyi elbette hem tek başınıza hem de yukarıda bahsettiğimiz gibi arkadaşlarınızla beraber deneyimleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunun ücretsiz bir şekilde oynanabildiğini ve tamamen ücretsiz bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ancak ek paketlerin elbette belli bir ücret dahilinde satın alındığını belirtelim.

Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve oyuna geçiş yapmak istiyorsanız, Epic Games mağazasının sunduğu ücretsiz paketlerle beraber elbette bir adım öne çıkabilir ve ek içeriklerle beraber hem yeni hikayeleri deneyimleyebilirsiniz.
 
 

Oyunda diğer yandan kendi karakterinizle beraber elbette özelleştirilebilir çeşitli detaylar bulunuyor ve diğer Güneş sistemlerine doğru adım atabiliyorsunuz. Silahların, zırhların ve diğer görünümlerin yer aldığı yapım içerisinde farklı farklı sınıflarda yer alabiliyor ve bu sınıflarla beraber de elbette farklı bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Titanlardan Avcılar'a kadar çok çeşitli sınıfların bulunduğu oyunda, her bir sınıfın kendine özgü avantajları ve dezavantajları bulunuyor. Bu avantajları kullanmak elbette sizin deneyiminize bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Gözünüzü yıldızlara çevirebileceğiniz ve evreni bir yandan keşfedebileceğiniz yapım içerisinde savaş alanlarına doğru geçiş yapabiliyor, burada yıkımlarla beraber kaosu beraberinde getirebiliyor ve yola çıkanları elbette kendi teknolojilerinizle ve teçhizatlarınızla beraber ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Oyunda hem PvE hem de PvP modları bulunuyor. Bu modlarla beraber elbette istediğiniz şekilde botlara yani düşmanlara karşı gelebiliyor, yani yanınıza arkadaşlarınızı çağırarak düşmanlarla beraber kapışabiliyorsunuz. Diğer taraftan ise diğer oyunculara karşı da bir kapışma mücadelesine geçiş yapabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu modlar elbette oyun içerisinde geniş içerikleri bizlere aktarıyor ve aynı zamanda deneyiminizi özelleştirebiliyorsunuz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca elbette bu modlara dilediğiniz gibi geçiş yapabilir ve istediğiniz şekilde bu modları deneyimleyebilirsiniz. Hangisi hoşunuza gidiyorsa o mod içerisinde elbette usta olma yoluna gidebiliyor ve ona göre de kendinizi deneyebiliyorsunuz.
 
 

Oyunda aynı zamanda farklı bölgeler yer alıyor. Bu bölgeler içerisinde gezip tozabiliyor, buraları keşfedebilir ve hikayeyi kapsamında elbette görevleri yerine getirebiliyorsunuz. Bu bölgeler içerisinde farklı düşman türleri bulunuyor. Daha çok robot tarzı karşımıza çıkan bu düşmanlar elbette patron savaşları gibi bir deneyimi bizlere sunuyor. Zorlu savaşlarla beraber karşılaşabileceğimiz yapım içerisinde arkadaşlarımız yanımıza çağırarak bu düşmanları ortadan kaldırabiliyor, kendi taktiklerimize göre hareket edebiliyor ve oyunda aynı zamanda istediğimiz şekilde ilerleyebiliyoruz. Kendi silahlarımızı ve teçhizatlarımızı deneyip özelleştirebildiğimiz yapım içerisinde geniş kapsamlı ve bilim kurgu temalı bir macera sizleri bekliyor.

Epic Games bu kapsamda sunduğu paketlerle beraber elbette hem hayranları hem de yeni oyunculara hitap etmek istiyor. Bu paketlerin fiyatı şu anda oldukça pahalı bir şekilde karşımıza çıkıyor ve bu paketlerin ücretsiz bir şekilde bizlere sunulması elbette oyuncuların faydasına. Dolayısıyla oyun içerisine geçirdiğiniz vakitleri daha da değerli kılacak bu paketlerle beraber oyuna başlayabilir ve bununla beraber de deneyiminizi genişletebilirsiniz. Uzun vakitler bir oyuna adım atmak istiyorsanız ve hazır bu paketleri almışken başlamak istiyorsanız elbette tam sırası diyebiliriz. Ancak bu tarz oyunları elbette uzun vakitler oynanış içeriğini bünyesinde barındırdığı ve karakter odaklı bir yapıyı içerdiği için elbette sizin vaktinizi de bir hayli alabilir diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
LEGO 2K Drive Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı VALORANT Spike Nations Turnuvasının Şampiyonu Milli Takımımız Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız