Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games bu hafta 269 TL'lik iki oyunu ücretsiz veriyor!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular rekabetçi aksiyon oyunu MORDHAU ve eşli çok oyunculu birinci şahıs aksiyon nişancı oyunu Second Extinction'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 20 Nisan Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
MORDHAU
 
 
 
MORDHAU, çok oyunculu bir yapıyı bizlere aktarıyor. Ortaçağ temasını bünyesinde barındıran oyunda karşımıza çıkan düşmanları kesip biçebiliyor ve onları alt edebiliyoruz. Paralı askerimizi oluşturabileceğimiz oyunda zorlu savaşlarda kapışabiliyor, hızlı mücadelelere katılabiliyor, kale kuşatmalarına atılabiliyor ve daha fazla içeriği deneyimleyebiliyoruz.
 
 
Second Extinction 
 
 
 
Büyük bir haritayı bizlere sunan çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu içerisinde arkadaşlarımızla beraber çeşitli tehditleri alt edebiliyoruz. Oyunda çevrimiçi ve eşli modlar yer alıyor. Bu modlar arasında geçiş yapabiliyor ve birçok silah üzerinde ustalaşabiliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom için son fragman yayınlandı Company of Heroes 3'ün konsol sürümü 30 Mayıs'ta geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.4.2023 16:18:30

0
Ulan hep zaten milyarlık oyun veriyorlar..

BSC Misafiri

14.4.2023 15:14:44

0
ikisinin toplam indirimlerle 20 tl olması lazım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız