Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Embracer Group Büyümeye Devam Ediyor: 8 Stüdyoyu Daha Satın Aldı

 
 
Karlstad merkezli İsveçli video oyun firması olan Embracer Group büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte Square Enix'ten Crystal Dynamics, Eidos Montreal ve Square Enix Montreal stüdyolarını satın alan firma yeni ekipleri daha bünyesine kattı. Bu kapsamda 8 stüdyoyu daha satın aldı. Bu stüdyolar arasında Bitwave Games, Gioteck, Limited Run Games, Middle-earth Enterprises, Singtrix, Tatsujin, Tripwire Interactive ve Tuxedo Labs ve Embracer Freemode adlı yeni bir ekip yer alıyor.
 
Embracer Freemode, yeni kurulan bir grup. Bu grup retro ve klasik oyunlara bunun yanı sıra yeni cihazlara, donanımlara ve e-ticarete ve daha fazlasına yönelecek.
 
 Bitwave, Freemode'un desteğiyle beraber geliştirme ekibini genişletecek ve bir yayın ekibi oluşturacak. Bu kapsamda ilk olarak Gimmick oyununu yayınlayacak.
 
Gioteck, Avrupa'nın önde gelen oyun aksesuarı markaları arasında yer alıyor. Gioteck, yirmi yıllık bir geçmişe sahip. 
 
Embracer Group, tamamına sahip olduğu yan kuruluşu Freemode aracılığıyla, kurucuları Josh Fairhurst ve Douglas Bogart'tan Limited Run Games'i satın almak için bir anlaşma imzaladı. Limited Run, güçlü bir markaya sahip, doğrudan tüketiciye yönelik kanallar kuran ve retro oyunlarımı modern platformlara taşıyan bir ekip. Aynı zamanda bir yayıncı. 
 
Daha önce Tolkien Enterprises olarak bilinen Middle-earth Enterprises, California / Berkeley'de bulunan Saul Zaentz Company'nin bir bölümüydü. Şimdi ise hakları Embracer Group'a geçti. Şirket, J. R. R. Tolkien'in ünlü iki eseri olan Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'nin belirli öğelerinin haklarına sahip.
 
Singtrix, Embracer Group'un çok çeşitli yeni müzik oyunlarına yönelmesini sağlayacak. Tatsujin, Truxton, Snow Bros ve Flying Shark gibi oyunlarla tanınan ikonik atari oyunlarının stüdyosu. Masahiro Yuge tarafından yönetiliyor.
 
Tuxedo Labs, yıkım tabanlı PC oyunu Teardown ile biliniyor. Son olarak Tripwire Interactive, Killing Floor, Rising Storm, Maneater ve daha fazlasıyla tanınıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Embracer Group Biomutant Destroy All Humans! Darksiders oyun firması
Koei Tecmo, TGS 2022 Web Sitesini Yayınladı Ghostbusters: Spirits Unleashed'ın Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.8.2022 23:26:41

0
activision ın satın alınmasından doğan boşluğa yerleşmek istiyorlar.. yeni 3 silahşörler ea - ubi - eg olacak

_Sparda_

18.8.2022 23:26:04

0
Ya arkadaş şu Darksiders 4 çıkartın da oyun bitsin Genesis spin off denildi devam oyunu gelmedi. Hikaye bitecek bitmedi... Keza ellerinde çok güzel ipler var ama düzgün oyunlar hala yok Embracer Group büyüdükçe büyüyor ama elle tutulur bir şey görmüyoruz. Oyun dünyası resmen bir loop düştü remasterlardan ciğerimiz soldu devam oyunları doğru düzgün gelmiyor. Çıkan oyunlar buglarla dolu hay Allah'ım.

mehmetalpertr

18.8.2022 23:10:20

0
Belki LOTR evreninde güzel bir oyun gelebilir bunlardan diyeceğim. Ama hiç sanmıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Embracer Group ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız