Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eliss Infinity, Android Cihazlara Geliyor


     Eliss Infinity'nin yapımcısı Steph Thirion, iOS için çıkmış yapımın Android cihazlara da geleceğini duyurdu. Oyunun Android sürümü ile Eliss Infinity'ye bir çok yenilik de eklenecek.
 
     Oyunun Android sürümünde eklenecek olan yenilikler arasında düzeltilmiş zorluk derecesi, yeni sesler ve daha iyi bir arayüz bulunuyor. Tabii ki bu yenilikler oyunun Android sürümüne özel kalmayacak. 1.1 güncellemesiyle oyunun iOS sürümüne de eklenecek. 
 
     Eliss Infinity, 27 Haziran'da Android cihazlara gelecek. Batsettiğimiz 1.1 güncellemesi de iOS için yine aynı tarihte yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
eliss infinity little eyes bulmaca mobil ios android
Batman Arkham Knight'ın Çıkış Tarihi Microsoft Store'da Görüldü Sunset Overdrive'da Oluşturabileceğiniz Karakterlerle Tanışın!

Alondate

23.6.2014 11:04:20

0
Bu oyunu bizim ultra pro oyuncularımızdan kaç tanesi oynadı acaba çok merak ediyorum. iosda satın almıştım bayaa orjinal bir oyundu, bir süre oyalamıştı beni
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız