Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elektro Beat ’em Up Oyun Megabyte Punch'ın, Switch Sürümü için Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Lethal League'in geliştirici stüdyosu Team Reptile'ın yaptığı beat ’em up oyun Megabyte Punch'ın, Nintendo Switch için çıkış tarihi açıklandı. 8 Mayıs'ta Switch için yayınlanacak.
 
Oyun, Ekim 2013 tarihinde Steam üzerinden PC için yayınlanmıştı. Switch versiyonunda oyunun 2 adet özel bonus bölümü olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısını ve Switch versiyonu için yayınlanan fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Megabyte Punch, oynarken kendi dövüşçünüzü yarattığınız, platform özelliklerine sahip bir elektro beat ’em up oyunudur.
 
Megabyte Punch, köyünüzü korumak zorunda olduğunuz bir bilgisayar evreninde geçmektedir. Halkınızı Valk İmparatorluğu'ndan ve korkunç Khoteps'tan koruyun.  
 
Farklı dünyalar arasında dolaşırken yaratıkları öldürerek onların parçalarını toplayın. Parçaların kendine has güçleri ve bonusları bulunuyor, ateş edebilmek yeteneği için silahtan oluşan kollar gibi.   
 
Tüm macera aynı anda 4 kişi tarafından da oynanabilir. Aynı şekilde arkadaşlarınızla yıkılabilir bir arenada birbirinize karşı oynayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Megabyte Punch beat ’em up Elektro platform dövüş oyun
PlayStation 4 Pro Satın Alanlara Horizon Zero Dawn ve God of War Hediye Children of Zodiarcs 27 Mart'ta Xbox One ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Megabyte Punch
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız