Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Children of Zodiarcs 27 Mart'ta Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Plug In Digital ve geliştirici Cardboard Utopia, Children of Zodiarcs Xbox One ve Switch versiyonlarının 27 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.

Hikaye odaklı taktiksel RPG ilk olarak Temmuz 2017'de PlayStation 4 ve PC için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Eski bir kutsal emanetin peşinde olan profesyonel hırsızlardan oluşan grup, her defasında şehir muhafızlarının gazabından son anda kurtularak, hedeflerini peşinde koşarken yozlaşmış soyluların odalarının bulunduğu şaşalı salonlara gizlice girer. Kaçacak bir yer bulma umutlarını yitirirken, şehrin kötü varoşlarına sığınırlar ve yeraltı dünyasının günyüzü görmeyen çukurlarına göğüs gererler. Tam teçhizatlı şehir muhafızları, rakip çeteler ve yeraltı dünyası yamyamlarının psikotik aileleri her yerde onları aramaktadır. Düzenin sırt çevirdiği ve bencil suçlular tarafından kullanılan bu genç yoldaşlar, kendi gerçeklerini kabullenme konusunda zorlanacaktır. Ama dikkat edin, Children of Zodiarcs dünyasından hiç kimse yara almadan kaçamaz!

Saldırı Kartları
Ekip üyelerinin her birinin saldırı ve yetenekleri, saldırı kartlarına bağlıdır. Savaş sırasında farklı kartlar çekmek, her kavganızda size sürekli olarak değişen saldırı olanakları sağlar!

Kartları Zarlarla Güçlendirin
Saldırı biçiminizi seçmenizin ardından, fizik kurallarına göre atılan zarları bonusları almak için atabileceksiniz! Üzerinde sayılar yerine semboller bulunan bu zarlar; saldırı, savunma, iyileşme ve özel yetenek değiştirme gibi özellikler sunar.

Şans Faktörüne Etki Edin
Children of Zodiarcs'a daha fazla savaş hilesi manevrası eklemek için kendi oyun stilinize uygun olan zarlar yapabilirsiniz ve her seferinde iki zara kadar atabilirsiniz. Şans faktörünün kaderinizi belirlemesinden korkmanıza gerek yok!

Karakterlerle Dolu Dünya
Oyunda ilerledikçe, çocukken memleketinden çalınarak koparılan Nahmi, Torus'un tehlikeli sokaklarında hayatta kalmaya zorlanan Brice, emirlerini yerine getirmeleri için yetimleri çalıştıran karizmatik haydut lideri Zirchhoff ve çok daha fazla baş belası hakkında daha fazlasını öğreneceksiniz.

Desteleri Oluşturun
Oyunu oynayabilen her karakterin kendine ait olan ve kişiselleştirilebilen bir destesi olur. Böylece, saldırının tam da kızıştığı anda elinizde bulundurmak istediğiniz saldırı ve yetenek türlerinden oluşan becerileri kendi isteğinize göre şekillendirebilirsiniz.

Tamamen Orkestraya Uyarlanmış Puanlama
Ödül sahibi Vibe Avenue ekibi tarafından bestelenen, tamamen orkestraya uyarlanmış haliyle, Children of Zodiarcs’ın müziği taktiksel RPG klasiklerinin havasını yakalamanızı sağlayacak.

İktidar sahiplerinin gözlerini sadece menfaatin bürüdüğü, mistik güçlerin gözardı edildiği bir dünyada hayatta kalmak için verdikleri, haksızlığa uğramanın bu yürek parçalayıcı mücadelesinde, Nahmi ve ekibine katılın. Yozlaşmış olan düzeni devirmek için elindenizden geleni yapar mısınız?

 
Eski çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Children of Zodiarcs Plug In Digital Cardboard Utopia taktiksel RPG
Elektro Beat ’em Up Oyun Megabyte Punch'ın, Switch Sürümü için Çıkış Tarihi Açıklandı Stronghold: Warlords 30 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Children of Zodiarcs ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız