Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elea 25 Temmuz'da PS4'e Geliyor

 
Yayıncı Soedesco ve geliştirici Kyodai, Elea PlayStation 4 versiyonunun 25 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.

Elea ilk olarak Eylül 2018'de Xbox One ve PC için çıkmıştı ve çıkışından bu yana bir sürü güncelleme aldı. PlayStation 4 versiyonu tüm bu güncellemeler ile birlikte yeni kayıt sistemi gibi çeşitli yeni içerikler ve iyileştirmeler içerecek. Oyun standart PlayStation 4'te dinamik 1080p çözünürlükte, PlayStation 4 Pro'da 4K çözünürlükte çalışacak. 4K çözünürlük dışında grafiksel ayarlarda da PlayStation 4 Pro'nun gücü hissedilecek.

Elea, uzay bilimcisi Elea olarak oynadığınız gerçeküstü bir bilim kurgu macera oyunu. 2073 yılında, korkunç bir çocuk hastalığı Dünya'yı ele geçirir ve Elea’nın kocası Ethan, insanlığı yok olmaktan kurtarmak için güneş sisteminin dışındaki yaşanabilir bir gezegen olan Solace’ı kolonileştirme amaçlı bir keşif gezisine katılır. Bulunduğu yıldızlararası gemi olan Pilgrimage'ten, Solace gezegenine ulaştıktan kısa bir süre sonra haber alınamamaya başlar. On üç yıl sonra Elea, keşif ekibinin başına neler geldiğini araştırmak için bir kurtarma misyonuna katılır. Şimdiyse uzayda olağanüstü bir yolculuk onu beklemektedir.

Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ELEA SOEDESCO Publishing Kyodai Ltd bilim kurgu macera oyunu
Iceborne, Monster Hunter World'ün Hikayesini Tamamlayacak Overcooked Epic Games Store'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ELEA ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız