Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iceborne, Monster Hunter World'ün Hikayesini Tamamlayacak

 
Iceborne genişleme paketi Monster Hunter World'ün hikayesini tamamlayarak oyunun ilk tek ve genişleme paketi olacak.

Game Informer ile röportaj gerçekleştiren yönetmen Daisuke Ichihara "Iceborne temelde World'ü tamamlayacak, bu yüzden son genişleme paketi olacak." diye belirtti.

Daisuke Ichihara, başka genişleme paketi çıkmayacak olsa da oyuna yine de birçok güncelleme yayınlamayı planladıklarını belirtti. Geliştirici ekip, Street Fighter ve The Witcher işbirliği dahil olmak üzere ana oyuna çıkışından bu yana bir sürü güncelleme ve etkinlik sundu.
 
Monster Hunter World: Iceborne 6 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için; bu kış PC için çıkacak. Iceborne yeni Quest Rank, canavarlar, yerler, hareketler ve ekipmanlar içerecek ve Monster Hunter World'ün sonundan devam eden yeni tam bir hikaye sunacak.

Yapımcı Ryozo Tsujimoto ve yönetmen Daisuke Ichihara'nın Iceborne genişleme paketi hakkında çeşitli soruları yanıtladığı röportajı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
Red Dead Redemption 2 PC Social Club Kaynak Kodunda Görüldü Elea 25 Temmuz'da PS4'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız