Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ejderhanın Yemini'nin Evcil Hayvanları

Ejderhanın Yemini'nin evcil hayvanları

     Evcil hayvanlar Ejderhanın Yemini (EY) ( enter.dragonoath.com.tr/) dünyasının en önemli parçasıdır. Evcil hayvanlar güvenilir yoldaşlar ve iyi dostlar olmalarının yanı sıra, savaşta önemli müttefikler olduklarını da kanıtlayabilirler.
 
     Ejderhanın Yemini’nde (enter.dragonoath.com.tr/), yakalanabilecek, seviyesi yükseltilebilecek ve yetiştirilebilecek çok sayıda evcil hayvan var. Evcil hayvanlarını nasıl yetiştirmek istediklerine bağlı olarak, hayvanların seviyesi yükseldikçe, oyuncular beceri puanlarını farklı özellikler için harcayabilirler. Pasif kutsamalardan CP üretimine çeşitli beceriler ve hatta düşmanları kör eden ve kafalarını karıştıran beceriler de ekleyebilirler.

     Ama unutmayın: Evcil hayvanlar ancak onlara doğru davranırsanız, sizin için dövüşürler. Oyuncular evcil hayvanlarına gerektiği gibi davranmalı ve onları her zaman iyi besleyip mutlu etmelidir. Memnuniyet puanı düşük olan bir evcil hayvan, ona en çok ihtiyaç duyduğunuz anda sizin için savaşmak istemediğine karar verebilir!
 
     Ejderhanın Yemini evcil hayvan sisteminin en büyük güçlerinden biri oyuna ilave bir taktik derinlik kazandırması ve oyuncularına hem PvP hem de PvE’deki rakiplerine karşı rekabet avantajı sağlamasıdır!
 
     Evcil hayvanlar oyuncuların oyun tarzını da çarpıcı bir şekilde etkileyebilirler.
 
     Taocular gibi menzilli, ruhsal atak sınıfları, Timsahlar ya da Kutup Ayıları gibi can desteği olan evcil hayvanları tercih edebilirler. Bu evcil hayvanlar, ustaları savaşı uzaktan yönetirken, hasarı zapt etmekte çok iyidirler.

     Benzer şekilde Şaolin ya da Dilencilerin İttifakı gibi fiziksel atak sınıfları, ataklarını desteklemek için yine fiziksel atak ya da ruhsal atak sınıfı evcil hayvanlarını seçip saniyede verdikleri hasarı arttırabilirler.

     Ejderhanın Yemini’nin en iyi yönü de, oyuncuların sahip olabileceği evcil hayvan sayısının bir taneyle kısıtlı olmaması. Oyuncular seviyelerini yükselttikçe, sahip olabilecekleri evcil hayvanların sayısı da artıyor. Aynı zamanda Ejderhanın Yemini, Jeton Dükkanı’nda evcil hayvanların kapasitesini daha da arttıran özel ürünler var.

     Bu nedenle, oyuncular duruma göre kullanabilecekleri farklı türden evcil hayvanlara sahip olmak isteyebilirler. Bu rekabetçi bir PvP ortamı için son derece iyi bir seçenek. Örneğin belirli sınıflar belirli türden ataklara karşı diğerlerinden daha savunmasızdır. Doğru durumda doğru evcil hayvana sahip olmak hayat ile ölüm arasında fark yaratabilir!
 
                                                                                                                   Basın Bülteni       


Bu haberin bağlantısı
URL
Ejderhanın Yemini Dragon's Oath MMORPG ChangYou
FIFA 11, CoD: Black Ops ile Birleşirse Mass Effect 3'e İlk Dergi Taramaları Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ejderhanın Yemini
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız