Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ejderhanın Yemini Hacker Kaygısını Açıkladı

Ejderhanın Yemini Hacker Kaygısını Açıkladı

     22 Haziran 2011 – ChangYou.com ofislerinde bir hacker var, ama bu sıradan bir hacker değil. ChangYou Topluluk Yöneticisi Kalseru üretim veritabanlarına sızmayı başardı ve Dragon Oath Facebook sayfasında düzinelerce değerli Beta Anahtarı dağıtıyor!

     Kapalı Beta’nın 24 Haziran’da saat 15:00’da başlayacağı duyurulurken, Kalseru Dragon Oath markasını Türkiye’de yaymak için elinden geleni yapmayı görev bildi. Hatta şu anda, bu yıl Türkiye’de yayınlanan en heyecan verici MMO oyunlarından biri için, oyuncuları birleştirmek üzere bir sonraki kurnaz planı üzerinde çalışıyor.

     Beta anahtarı kazanan şanslı kişiler, 24 Haziran’da başlayacak olan Beta’ya katılabilecek ve özellikle Beta için düzenlenen olağanüstü etkinliklerde yer alabilecek. Bu etkinlikler arasında, Kapalı Beta’nın sona ereceği, “Dragon Oath” dünyasının yine bu dünyadaki en acımasız ve güçlü yöneticilerle dolup taşacağı ve onlar tarafından paramparça edileceği ‘Kıyamet Günü’ etkinliği de var. Ayakta kalan son savaşçı siz olabilir misiniz? Kalseru sonuna kadar sağ kalacak az sayıda şanslı kişiye ödüller verecek.

     Ama durun, daha fazlası da var! Oyunculara Ejderhanın Yemini’nin zorlu ve sert dünyasında yarışma şansı vermek için, ChangYou.com ünlü 9 sınıftan PvP'nin inceliklerine ve son derece rekabetçi Lonca sistemine kadar çeşitli bilgiler ve rehberlerle dolu yepyeni bir topluluk web sitesini yayına soktu. Hala siteyi ziyaret etmediyseniz, mutlaka bir göz atın, çünkü sitede, oyuncuları Ejderhanın Yemini dünyasındaki en yeni olaylardan haberdar etmek üzere düzenli olarak güncellemeler ve yeni öyküler yayınlanacak.
 
     Oyunun Facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
                                                                                                                Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ejderhanın Yemini Dragon's Oath MMORPG ChangYou
Sonic 20 Yaşına Girdi MGS: HD Collection 18 Kasım'da Çıkabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.6.2011 15:55:36

0
Hiç güzel bir oyuna benzemiyor çok oyuncu olacağını sanmıyorum.

Ayrton Senna da Silva

23.6.2011 12:49:06

-1
kendi elemanı sızmış hadi ozaman kutu kutu pense.....

BSC Misafiri

23.6.2011 11:30:57

0
çok boş haberler...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ejderhanın Yemini
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız