Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ejderhanın Yemini’nde Heyecan Başlıyor!

Ejderhanın Yemini’nde Heyecan Başlıyor!

     Dragon Oath: Ejderha’nın Yemini , oyunculara kendi kaderlerini tayin etme ve oyunu istedikleri şekilde oynama özgürlüğü veren kapsamlı, ücretsiz bir MMO’dur. Seçilebilecek 9 farklı sınıf, 70 binek hayvanı ve 100’ü aşkın evcil hayvan ile, Ejderhanın Yemini heyecan verici bir macera ve sonsuz olasılıklar dünyasıdır.
 
     Oyuncular oyuna ilk girdiklerinde, kendilerini Ejderhanın Yemini’nin en büyük ve en ünlü şehirlerinden biri olan Da Li’nin ortasında bulacaklar. Kuzeydeki Vahşi topraklara doğru uzun seyahatlerini yapmaya hazırlanırken son anda malzemelerini alan gezginlerin cirit attığı kalabalık sokaklarıyla, Da Li birçok savaşçı için ikinci bir yuva gibidir.
 
     İyiliksever Dörtlü’den Usta Zhao, oyuncuların büyük maceralarına başlamalarına yardımcı olacak.
 
     Ejderhanın Yemini’nin ilk 10 seviyesi için, Usta Zhao oyunculara evcil hayvanların nasıl yakalanacağı, temel yaşam becerilerinin nasıl kullanılacağı ve Vahşi’deki canavarların nasıl öldürüleceği dahil oyunun çeşitli yönlerini tanıtacak maceralar verecek.
 
     Oyunun birinci saatinin bitiminden önce, oyuncular 10. seviyeye ulaşacak ve ardından hangi sınıfa katılmak istediklerine karar vermeleri gerekecek.
 
     Ejderhanın Yemini’nde seçilebilecek 9 farklı sınıf var ve bunların her birinin arka planı ve dövüş tarzı birbirinden farklı. Bu sınıflar sessiz fakat ölümcül Suikastçı sınıfından cesur fakat sarsılmaz Shaolin savaşçılarına kadar çeşitleniyor. Oyuncular hangi sınıfa katılmak istediklerine karar vermeden önce çok dikkatle düşünmeli, çünkü verdikleri bu karar oyun deneyimlerini etkileyecek.

     Oyuncular, Usta Zhao’nun ilk maceralarını tamamlayarak, Ejderhanın Yemini sınıflarının her birinin neler sunduğunu anlamak için, Da Li’deki sınıf rehberlerinin her birinden temel sınıf becerileri konusunda 'Tavsiye Mektubu' alabilirler. Aynı zamanda, sınıf karargahlarının her birini ziyaret ederek, ilgilendikleri sınıfın 'hissi'ni öğrenip sınıf hakkında ayrıntılı bilgi almak için Sınıf Danışmanı ile konuşabilecekler.
 
                                                                                                                Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ejderhanın Yemini Dragon's Oath MMORPG ChangYou
Çin'den FPS Oyunu Geliyor The Elder Scrolls: Skyrim'de Ejderhalar Bitmeyecek

Metodiev35

20.5.2011 14:51:27

0
bu oyun şuan açık mı ? değilse ne zaman başlıycak ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ejderhanın Yemini
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız