Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ejderhanın Yemini ile Oynarken Sosyalleş

Ejderhanın Yemini ile oynarken sosyalleş!

     Ejderhanın Yemini sosyal etkileşime dayalı bir oyundur. Oyunculara, basit arkadaşlıklardan Akrabalık ilişkisi kurmaya ve hatta evlenmeye kadar birbirleriyle etkileşim kurmanın çeşitli yollarını sunmaktadır.
 
     Kendilerini Kung Fu dünyasına adamak isteyen oyuncular için, Ejderhanın Yemini, düşük seviyedeki bir oyuncunun ustasının bilgeliğinden yararlanmak için daha yüksek seviyeli bir oyuncunun çırağı olabileceği bir Usta ve Çırak sistemi de sağlamaktadır. Bu sistem, hem oyunculara birlikte savaştıkları için fazladan deneyim dahil büyük ödüller verir. Bunun yanı sıra Çırak, seviye eşiklerine ulaşmak ya da bir Loncaya katılmak gibi çeşitli hedefler başardığında, Ustaya ödüller vermektedir.
 
     Fakat Ejderhanın Yemini’nin gerçek güçleri Arkadaşlık sisteminde kendini göstermektedir. Oyuncuların en fazla 20 oyuncudan oluşan yine en fazla dört farklı arkadaşlık listesi vardır. Arkadaşlarıyla birlikte savaştıklarında, ilişki puanlarını arttıran Arkadaşlık Puanları kazanmaktadırlar. İlişkileri ilerlediğinde ve Arkadaşlık bağları güçlendiğinde, oyuncular sonunda ya bir Akrabalık bağı kurabilecekleri ya da (arkadaşları karşı cinsten ise) evlenebilecekleri bir noktaya ulaşacaklar.
     
      Ejderhanın Yemini’nde hem Evlilik hem de Akrabalık İlişkisi, oyunculara, birlikte savaşarak fazladan deneyim kazanma fırsatı sağlamaktadır. Akrabalık bağları en fazla 6 kişiden oluşan bir grupla kurulabilirken, Evlilik yalnızca evli çiftlerin kullanabileceği benzersiz ‘Eş Becerileri’ edinme fırsatı dahil oyunculara çeşitli özel yararlar sağlamaktadır.
 
     Fakat sosyal oyun bununla sınırlı değil.
 
     ChangYou.com güçlü topluluk bağları ve oyuncularına sunduğu büyük destekten gurur duyuyor. Birçok kullanışlı rehber ve bilgilerle dolu bir topluluk sitesi ve Ejderhanın Yemini forumu ile Ejderhanın Yemini Facebook sayfasında düzenli olarak yarışmalar ve etkinlikler düzenleyen Türk çalışanlarla, sosyal oyun daha kolay olamazdı.
 
     Mazereti yok: Siz de katılın, bağlanın ve savaşın!
 
 
                                                                                                                   Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ejderhanın Yemini Dragon's Oath MMORPG ChangYou
Starhawk Duyuruldu, Video ve İlk Görüntüler "BG&E 2 ve I Am Alive İptal Edilmedi"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-F97E00D06

13.5.2011 19:42:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: r2maru MMO-RPG oynayacaksan en iyilerini oynayacaksın. Gerisi vakit kaybı..
Sırf reklam bunlar zaten, oyunun tipi kaymış.

r2maru

13.5.2011 17:06:32

+3
MMO-RPG oynayacaksan en iyilerini oynayacaksın. Gerisi vakit kaybı..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ejderhanın Yemini
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız